Camilla je prvi put javno progovorila o princezi Kate otkako je otkrila da boluje od raka

Supruga britanskog prijestolonasljednika Williama prošli je tjedan otkrila svijetu da je pod "preventivnom kemoterapijom".

Camilla je prvi put javno progovorila o princezi Kate otkako je otkrila da boluje od raka Pixsell /chris Jackson Press Association
28. 3. 2024

Camilla (76) posjetila je Shrewsbury gdje su je s oduševljenjem pozdravili brojni stanovnici grada. Tamo je upoznala i dvije mlade sestre koje su napravile plakat za princezu Katarinu ukrašen srcima i zvjezdicama. Harriet (10) i Lois Waterston (6) također su pitale kraljicu mogu li dati svoj poster Kate.

Camilla je odgovorila potvrdno na njihov zahtjev, dodavši kako zna da je Kate bila oduševljena svim dobrim željama i podrškom koju je dobivala od svih diljem svijeta. Jedna od djevojaka se ispričala jer je mislila da je njezin poster malo neuredan.

"Žao mi je što je malo zgužvan", ali Camilla joj je rekla da će njime rukovati pažljivo i pobrinuti se da Kate zna da dolaze po nju, navodi Mirror. U emotivnom videu u petak, princeza Kate hrabro je objavila da liječi se od raka i trenutno je na kemoterapiji koja je započela u veljači. U bolnicu je primljena 16. siječnja zbog "velike operacije abdomena", za koju je rekla da je bila uspješna. Ali kasniji testovi otkrili su prisutnost kancerogenih stanica.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.