Korado Korlević širi neželjeni sadržaj o pandemiji, odlučio Facebook i obrisao njegova stajališta

Twitter je noćas uklonio slavodobitničku objavu Donalda Trumpa, a Korado Korlević, astronom iz Zvjezdarnice Višnjan doživio je nešto slično na Facebooku. U TV emisiji N1 Pressing govorio je iznimno zanimljivo kao i svaki put, a ovaj put i o perspektivama čovječanstva u doba pandemije. Mnogi su dijelili post koji je postavila neovisna televizija, no najveća društvena mreža odlučila je da to što Korado priča nije točno i ne odgovara istini.  Čovječanstvo živi u dobu neizvjesnosti, između ostalog i zbog sve većih znanstvenih otkrića, za koje je pitanje koliko je spreman nositi se s njima. Voditelja je zanimalo što Korlević smatra koliko je pandemija koronavirusa već sada izazvala posljedice u ljudskoj civilizaciji koje bi mogle ostati trajne.

Korado Korlević širi neželjeni sadržaj o pandemiji, odlučio Facebook i obrisao njegova stajališta Korado Korlević, privatna arhiva
4. 11. 2020

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.