Kakav samo rat Indexa i Karla Resslera, koji je novinarsku anketu nazvao degutantnom, Matija Babić mu uzvratio: - Sad k nozi, sve dok te hranimo

Eurozastupnik objavio je infografiku i anketu iz Indexa na svom FB profilu te nazvao ovakav postupak: - Degutantno i sramotno! Nakon godina sveprisutnog govora mržnje, riječki kafić zabranjuje ulazak temeljem političkih uvjerenja, SDP u Zagrebu građane otvoreno raščlanjuje po mjestu rođenja, a jasna osuda ovakvih skandaloznih diskriminacija izostaje.
Dehumaniziranje političkih protivnika i kombiniranje s neduhovitim pošalicama nisu nova taktika. Ovo je nastavak trovanja hrvatskog društva i svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti, neovisno o političkoj pripadnosti.

Kakav samo rat Indexa i Karla Resslera, koji je novinarsku anketu nazvao degutantnom, Matija Babić mu uzvratio: - Sad k nozi, sve dok te hranimo index
23. 2. 2021

Polutrajni uhljebu iz trećeg ešalona, razumijem da te vrijeđa što vas ljudi ne smatraju ljudima nakon svog zla koje ste napravili. Ali daj pliz nemoj komentirati šta je "duhovito", jer tvoja vrsta od duha zna samo za Duha svetog. Ne spominji ime Indexa uzalud. Sad k nozi, sve dok te hranimo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.