Kad će taj petak i "najluđi" dan u trgovini s autima u nas u posljednjih 18 godina! Ne propustite prilike života

VIDEO: Damir Domitran, direktor Opela za Hrvatsku najavljuje senzacionalnu i legendarnu ponudu svih modela, pa i dostavnjaka. Isključeni su jedino elektromobili.

Prijašnjih godina događala su se prava čuda i Opel je znao samo na taj dan prodati i više od četvrtine ukupne godišnje ponude.

Proguglajte na Opelova 24 sata i možda pronađete nešto i za sebe.

Kad će taj petak i "najluđi" dan u trgovini s autima u nas u posljednjih 18 godina! Ne propustite prilike života Igor Stažić
6. 3. 2024

Opelova 24 sata, tradicionalna, senzacionalna i spektakulrana akcija prodaje gotovo svih modela koje krasi munja kreće 8. ožujka točno u podne i traje sve do subote u podne.

Gotovo da i nema Hrvata koji ne zna za ovu akciju koja nerijetko izaziva ne samo interes kupaca, već i svekolike javnosti. Duga je tradicija Opelova 24 sata, a u nekoliko navrata ovu prodajnu akciju pratila su i javna događanja, fešte, koncerti. Ove godine akcija slavi svoju punoljetnost i posebno za tu prigodu u Opelu su pripremili sijaset iznenađenja.

Kako nam je kazao Damir Domitran, direktor Opela za Hrvatsku po prvi put uz znatne popuste moći će se kupiti i Opelova dostavna vozila. Jedino čega neće biti uz popust su elektro automobili, no i za skorašnje subvencije koje daje država Opel priprema niz sjajnih iznenađenja.

Opelova 24 sata!!! Kad će taj petak i "najluđi" dan u trgovini s autima u nas u posljednjih 18 godina! Ne propustite prilike života - Opelova 24 sata, tradicionalna, senzacionalna i spektakulrana akcija prodaje gotovo svih modela koje krasi munja kreće 8. ožujka točno u podne i traje sve do subote u podne. Gotovo da i nema Hrvata koji ne zna za ovu akciju koja nerijetko izaziva ne samo interes kupaca, već i svekolike javnosti. Duga je tradicija Opelova 24 sata, a u nekoliko navrata ovu prodajnu akciju pratila su i javna događanja, fešte, koncerti. Ove godine akcija slavi svoju punoljetnost i posebno za tu prigodu u Opelu su pripremili sijaset iznenađenja. Kako nam je kazao Damir Domitran, direktor Opela za Hrvatsku po prvi put uz znatne popuste moći će se kupiti i Opelova dostavna vozila. Jedino čega neće biti uz popust su elektro automobili, no i za skorašnje subvencije koje daje država Opel priprema niz sjajnih iznenađenja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.