Opel sunčane naočale, privjesci za ključeve, šalice za kavu, šeširi i torbice za pametne telefone... Nova, malo drukčija ponuda – koja je već dostupna

Opel je obnovio svoju kolekciju odjeće, modnih dodataka i igračaka uoči Božića. Opel kolekcija ljubiteljima brenda nudi sunčane naočale, privjeske za ključeve i šalice za kavu, šešire i torbice za pametne telefone.
 

Opel sunčane naočale, privjesci za ključeve, šalice za kavu, šeširi i torbice za pametne telefone... Nova, malo drukčija ponuda – koja je već dostupna Opel
23. 11. 2021

Tekst: PR

U vrijeme krize s nestašicom poluvodiča, koja koči proizvodnju u mnogim tvornicama automobila, Opel je odlučio utješiti svoje pratitelje novom kolekcijom odjeće, modnih dodataka i dječjim programom. Pa, naravno, nije slučajno da se obožavatelji brenda zaruče s neautomobilskim proizvodima baš prije Božića, kada su mnogi spremni otvoriti novčanik kako bi poklonili sebi i svojim najdražima. Odjeća, praktični proizvodi i dodaci većinom su u Opelovim bojama, odnosno žutoj, bijeloj i crnoj, a neki proizvodi dostupni su i u maslinasto zelenim nijansama. Ponuda je prilično opsežna – od torbi za prijenosna računala preko raznih vjetrovki i bejzbol kapa u stilu nove Mokke do vjetrovki s logom Opel Rallya. Za ljubitelje modela automobila tu je adventski kalendar čija se 24 dijela spajaju u Mantu na Badnjak u mjerilu 1:43. Narudžbe se vrše online u novoj Opel lifestyle trgovini (www.opel-collection.com), a od 26. do 29. studenog na "žutoj tjednoj akciji" vrijedi popust od 20% na cjelokupnu ponudu.

Opel kolekcija ljubiteljima brenda nudi sunčane naočale, privjeske za ključeve i šalice za kavu, šešire i torbice za pametne telefone. Ni najmlađi nisu u nepovoljnom položaju, među ostalima, odrasli im mogu kupiti dječji automobil za vožnju, pogonski bicikl ili medvjedića. Osim toga, zanimljivost Opel online trgovine je da kupljene proizvode besplatno šalju u mnoge zemlje.
 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.