Je li se pogodovalo kćeri predsjednika Sabora i to u trenicima kad pravosuđe štrajka, kad ni običan prijepis zemlje ne možete tako lako obaviti...

PITAMO VAS! A Goran Jandroković tvrdi: - Mislim da nije korektno da je jedino moja kći Klara je izdvojena, a tisuće građana je ostvarilo to pravo! ŠTO MISLITE VI?

Je li se pogodovalo kćeri predsjednika Sabora i to u trenicima kad pravosuđe štrajka, kad ni običan prijepis zemlje ne možete tako lako obaviti... Igor Soban / Pixell
20. 7. 2023

Snimio: Igor Soban / Pixell

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković odlučno je u srijedu odbacio insinuacije da je vršio pritisak, politički intervenirao ili da se na sudu pogodovalo njegovoj kćeri pri uknjižbi založnog prava na nekretninu u vrijeme trajanja štrajka.

“Nisam utjecao niti vršio pritisak, ali treba reći jer je Klara Jandroković hrvatska građanka da je sudovima naloženo da se moraju zaprimati podnesci u ZK odjelima i održati ročište unatoč štrajku. Svi ZK postupci su hitni postupci.

 
Dakle, Klara kao i ostali državljani podnijela je taj zahtjev. Sud se očitovao i rekao da je u istom danu riješeno 13 zahtjeva. Pogledajte koliko je još građana ostvarilo to pravo. Ne znam zašto je objavljeno ime samo jedne osobe. Ona nije dobila ništa što ne može i drugi građanin, a ja ništa nisam tražio”, rekao je Gordan Jandroković.

Zamolio je novinare da vide koliko je hrvatskih građana u sedam tjedana, koliko traje štrajk, ostvarilo to isto pravo i objave njihova imena. Možda ima članova Mosta, Možemo, SDP-a, rekao je, javlja N1.

“Mislim da nije korektno da je jedino moja kći izdvojena, a tisuće građana je ostvarilo to pravo”, dodao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.