Je li Puljak uopće vjernik kad ne poštuje Treću Božju zapovijed

- FEJKER PULJAK NE POŠTUJE NERADNU NEDJELJU. I NA TAJ DAN MUTI VODU!, napisao je Ante Sanader, šef HDZ-a Dalmacije nakon što je čelnik stranke Pametno kazao da je veći vjernik od Andreja Plenkovića koji je izrastao u katolika tek u novije doba.

Je li Puljak uopće vjernik kad ne poštuje Treću Božju zapovijed Milan Sabić / Pixsell
8. 1. 2024

Puljku nije dovoljno to što nabijajući poreze & poskupljujući komunalne usluge otima plaće Splićanima i njihovim obiteljima, sada im želi oteti i nedjelju. Ali, ne brinite: i dalje će nasrtati na sve koji se ne klanjaju njegovoj nesposobnosti i zagriženom ateizmu te za vlastito posrnuće optuživati sve druge. Za nešto bolje od toga i nije sposoban, napisali su to u HDZ-u nakon što je Ivica Puljak posumnjao u vjernika Plenkovića.

- Hrvati su i u sinoćnjem CRO Demoskopu jasno odgovorili što misle o Puljkovu vrijeđanju vjernika i svih koji se ne dive njegovoj neizmjernoj umišljenosti i isključivosti, a isto tako beskrajnoj nesposobnosti.

Njegov tzv. Centar spao je na 1.4% prema istraživanju RTL-a, a prema ostalim anketama čak je i ispod 1%, napisao je to Ante Sanader na svom i HDZ Facebook profilu te dodao:

- Slabiji su 25-30 puta od HDZ-a. A Puljku rejting dalje može samo padati nakon što je i ovu nedjelju zloupotrijebio kako bi opterećivao sugrađane svojim frustracijama i kompleksima te pokušajima peglanja svoga sve zazornijeg imidža. Toliko je opterećen samim sobom da se nije mogao strpjeti do ponedjeljka. Stoga ga još jednom - premda znamo da je to uzaludno - podsjećamo na 3. Božju zapovijed. “Sedmi dan neka bude dan posvemašnjeg odmora, Gospodu posvećen”.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.