Iza rešetaka pospremili su bivšeg načelnika krim policije, a sad im je na nišanu Slavko Linić! Ovo su Riječani iz "Pokreta otpora"

Nakon pune dvije godine Slavko Linić ponovo na sudu, a tuže ga "Riječani protiv korupcije" za nezakonite radnje. Na svojoj FB stranici "Pokret otpora - Riječani" napisano je: - "Ekipa za očevid i istražne radnje danas na sudu gdje su se nakon dvije godine pokrenule parnice gdje "Pokret otpora - Riječani protiv korupcije" tuže Slavka Linića ! U drugoj parnici na istom sudu Slavko Linić povukao je jednu od tužbi protiv Slavice Šota. Iako su ročišta javna, danas nisu mogle pristupiti dve osobe. Slavica Šota baka je unuka koje je navadno pokušao likvidirati bivši načelnik riječke kriminalističke policije.

Iza rešetaka pospremili su bivšeg načelnika krim policije, a sad im je na nišanu Slavko Linić! Ovo su Riječani iz "Pokreta otpora" Riječki PO
28. 7. 2020

Među istaknutijim članovima "Riječani protiv korupcije" je i Slavica Šota, baka dvojice dječaka kojima je i ubojstvom prijetio bivši načelnik riječke kriminalističke policije Željko Kruneš. Pred nešto više od mjesec dana bio je uhićen je i smješten u istražni zatvor u Puli. Pred koji dan izašao je iz pritvora i sad se brani sa slobide. Njega se tereti za prijetnje ubojstvom unuku obitelji Šota, ali i za incident s automobilom te prikrivanje dokaza dok je bio načelnik riječke krim policije.  Kruneša je telefonski, s nećakom, dogovarao zločin protiv unuka obitelji Šota. Popis njegovih navodnih kriminalnih djela je puno veći, a ovaj se je događaj u Rijeci iznimno komentirao. Jednako kao i pred koju godinu optužbe protiv Slavka Linića koji je jednako tako završio na sudu, no zbog stanja u pravosuđu dva su predmeta mirovala i više od dvije godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.