Koncert violončelista Stjepana Hausera u OFF ciklusu!

Zagrebačka filharmonija OFF ciklus otvorila koncertom Stjepana Hausera, najavljujući ga pravu glazbenu poslasticu

Koncert violončelista Stjepana Hausera u OFF ciklusu! Press promo
7. 10. 2017

U petak jeZagrebačka filharmonija otvarila OFF ciklus koncertom popularnoga violončelista Stjepana Hausera, najavljujući ga kao uzbudljiv i nesvakidašnji koncertni događaj.

"Uz redovite cikluse Zagrebačke filharmonije, Crveni i Plavi, ponosni smo što možemo predstaviti i jedan ponešto drugačiji OFF ciklus - ciklus vrhunskih crossover koncerata i zanimljivih projekata koji imaju snažnu bazu klasičnoga programa, a opet izlaze iz forme naših klasičnih koncerata", rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch.

Stjepan Hauser je istaknuo zadovoljstvo suradnjom sa Zagrebačkom filharmonijom: "Svi koje me poznaju kroz 2CELLOS vidjeli su moju rockersku stranu, a na ovome koncertu imat će priliku doživjeti me u jednome drukčijem, romantičnom svjetlu. Bit će to koncert najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane".

Uz Zagrebačku filharmoniju i austrijsku dirigenticu Elisabeth Fuchs, Stjepanu se na pozornici pridružio niz glazbenih gostiju: Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku. Bogati program donijet će i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove, od Piazzolle do Rodriga.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.