Hrgović ekspresno u prvoj minuti prizemljio i nokautirao 122 kg teškog Corbina - “El Animalov" debi iz snova

122 kilograma težak Corbin pao je točno u 60 sekundi meča koji je pompozno najavio veliku karijeru Filipa Hrgovića na američkom tlu. Pri izlasku iz klinča Filip je potegao kratki desni kroše i pogodio Amerikanca u glavu, iza uha, točno tamo gdje je trebalo. Srušio se na pod i nakratko zastao. Pokušao se podići na noge unutar odbrojavanja, no koljena ga nisu slušale. Zateturao je i sudac je prekinuo meč.

Hrgović ekspresno u prvoj minuti prizemljio i nokautirao 122 kg teškog Corbina - “El Animalov" debi iz snova Jurica Galoić/Pixell
26. 5. 2019

Napisao: Borut Černelić

Snimka: Jurica Galoić/Pixell

Eddie Hearn je i više nego očigledno dobio pravog boksača. Sad je svima jasno ako je donio pravu odluku kad je njega odabrao kao jednog od europskih boksača kojima namjerava pokoriti američko tržište. “El Animal” iz Zagreba, na najbolji se mogući način predstavio Amerikancima i svijetu. Obranio je WBC International titulu na priredbi koju je prenosio trenutno vodeći streaming medij u svijetu boksa, DAZN.

Filip Hrgović obratio se novinarima nakon pobjede izjavivši: - Tko god, kad god! Ovo je poruka Hearnu, Joshui i svima na svijetu! U razgovoru za RTL televiziju je kazao: - Tko god, kad god. Osjećam se spreman za svakoga, unatoč tome što imam tek osam mečeva. To je poruka svima, Eddieu Hearnu, Joshui, vama, svima. Kad god, gdje god, protiv bilo koga. To je moj život, sve sam dao za to i spreman sam na sve.”

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.