Sada na vidjelo izlazi cijela istina o braku Petra Graše i kakav je on zapravo otac

Hana Huljić Grašo u svom posljednjem intervjuu ispričala je sve o braku s Petrom Grašom, ali i o tome kakav je on zapravo otac.

"Sve prepuštam njemu, mirniji je i opušteniji od mene, sve je u njegovim rukama. Alba mu odmah zaspi na prsima. On je muž i otac kakvog želite imati".

Sada na vidjelo izlazi cijela istina o braku Petra Graše i kakav je on zapravo otac Instagram/Petar Grašo
12. 1. 2024

Iako potječe iz jedne od najpoznatijih glazbenih obitelji, splitska je glazbenica
 Hana Huljić Grašo (33), kći Tončija i Vjekoslave Huljić, uvijek prilično suzdržana. Donedavno se rijetko pojavljivala u medijima, no zbog uspjeha novih projekata u posljednje je vrijeme sve više u javnosti. Naime, njezin novi YouTube kanal s dječjim pjesmicama, Hana Baby Channel, pravi je hit, a pjesma Gugu gaga - u kojoj se također čuje smijeh i gugutanje njenog jednoipolgodišnjeg - stara kći Alba - u samo dva tjedna od objave prikupila je gotovo 300.000 pregleda, a iznimno je popularna i njezina autorska pjesma na engleskom "Moon" koju je međunarodna online radio postaja Radio Video Music uvrstila među 10 najboljih novih glazbenih izdanja. Suprug, glazbenik Petar Grašo, s kojim će u veljači proslaviti drugu godišnjicu braka, velika joj je podrška u poslovnoj, ali i privatnoj sferi, a trenutno joj je najveća inspiracija njihova odabranica Alba. U intervjuu za hrvatsku Gloriju nije skrivala da je malena princeza centar njihova svijeta.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo 🔘 (@petar_graso_fan_page)

"Jako sam zahvalan na pomoći s obje strane obitelji. Svi su ludi za Albom jer je ona ipak malo, novo biće u našoj obitelji. Moj tata je obožava, čim ga vidi počne pjevušiti pjesmu - napisao je.  Uživaju biti zajedno u igri, smiju se stalno, jako su sretni kad su zajedno... Baš sam sretan što netko može uskočiti umjesto mene, makar i na pet minuta kad mi je stvarno potrebno, “, rekla je elokventno za magazin Gloria. Tijekom godina ljubavna priča s Petrom Grašom podigla je veliku prašinu, a hrvatski su ih mediji neko vrijeme opsjedali na svakom koraku.

"Bili smo svjesni da će se to dogoditi, ali nitko od nas nije vjerovao da će trajati toliko dugo. Naravno, bilo je malo teško na početku, jer ja sam osoba kojoj je privatnost jako važna. Također dajem intervjue rijetko i samo kad imam glazbeni razlog. Naša veza nakon što je izašla u javnost postala je iscrpljujuća i više nisam ni ulazio u članke.Valjda su ljudi mislili da smo mi ti koji im napadamo u živote, ali mi smo bili samo ti koji Samo čekamo da se sve smiri", iskrena je. U intervjuu je otkrila i kakav je suprug i otac njezin pater te da mu se čini da sve ide kako treba.

"Sve prepuštam njemu, mirniji je i opušteniji od mene, sve je u njegovim rukama. Alba mu odmah zaspi na prsima. On je muž i otac kakvog želite imati", bila je puna lijepih riječi o svom suprugu i od njih nije skrivala da bi voljela da se njihova obitelj još više poveća.

"Voljela bih da je tako, ali sve je u Božjim rukama. Kad sam prestala planirati sve u životu, shvatila sam da krenulo je baš tako, kako i treba biti", dodala je i ne krije da je najsretnija kada su njih troje zajedno i uživaju u vremenu koje mogu posvetiti jedno drugome.

"Trudimo se biti zajedno što je više moguće, i jesmo. Alba je već toliko putovala zbog toga. U zadnje vrijeme sam se pomalo počela vraćati svom životu i nastavila raditi na mnogim glazbenim projektima. Osjećam se ispunjeno kao majka, ali i profesionalno, jer ne zanemarujem svoju potrebu za radom i stvaranjem."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.