Zastrašujuće: Svađa oko božićnih darova dovela do pucnjave između dva maloljetna brata (sestra umrla)

U SAD-u tragičan ishod uslijedio je nakon obiteljske svađe oko božićnih darova.

Zastrašujuće: Svađa oko božićnih darova dovela do pucnjave između dva maloljetna brata (sestra umrla) Kosti Keistinen / Pixabay
27. 12. 2023

U američkoj saveznoj državi Floridi na Božić je tragično završila obiteljska svađa oko božićnih darova. 14-godišnji dječak ubio je svoju 23-godišnju sestru pištoljem, a ranio ga je 15-godišnji brat vatrenim oružjem nakon svađe dok je obitelj kupovala darove, rekao je u utorak šerif okruga Pinellas Bob Gualtieri da su se dva brata počela potući dok je obitelj kupovala u dućanu.svađati se tko će dobiti više i skuplje darove.

Svađu su nastavili u bakinoj kući na Largu, gdje su otišli u kupovinu, a kada su došli do kuće, 14-godišnjak je starijem bratu zaprijetio poluautomatskim pištoljem da će mu pucati u glavu. Rekao mu je da se ne želi svađati i rekao mu da izađe iz kuće. Ujak ih je tada razdvojio i ispratio 14-godišnjaka iz kuće. Njihova 23-godišnja sestra sjedila je s bebom u kolicima ispred kuće, a kada je pokušala smiriti 14-godišnjaka, on ju je upucao u prsa.

Potom ga je iz poluautomatskog pištolja ustrijelio njegov 15-godišnji brat koji je nakon pucnjave pobjegao i pištolj bacio u polje. Policija ga je kasnije uhitila u kući jednog od njegovih rođaka, a njegova sestra, koja također ima šestogodišnje dijete, prevezena je u bolnicu, ali je podlegla ozljedama. Ranjeni 14-godišnjak je operiran u bolnici i u stabilnom je stanju. Optužen je za ubojstvo i nedopušteno posjedovanje oružja, a tužitelji će odlučiti hoće li ga optužiti kao punoljetnog. Njegov brat je optužen za pokušaj ubojstva. Obojica su u prošlosti uhićena zbog provala u automobile.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.