Pregazio autom goluba i pristao u zatvor

Policija je naložila i obdukciju žrtve. Taksista iz Tokyja uhićen je u nedjelju zbog kršenja zakona o zaštiti divljih životinja. zaletio se u jato golubova brzinom od 60 kilometara na sat.

Pregazio autom goluba i pristao u zatvor pexels-esra-afşa
5. 12. 2023

Taksist iz Tokija uhićen je u Japanu jer je navodno uletio u jato golubova i ubio jednog od njih, objavila je danas policija. Objasnili su da je vozač bio ljut jer su ptice bile na cesti, prenosi francuska novinska agencija AFP. Policijski glasnogovornik objasnio je da je 50-godišnji taksist u studenom u Tokiju "svojim automobilom ubio goluba koji nije divljač", a uhićen je u nedjelju zbog kršenja zakona o zaštiti divljih životinja. dovezao se u jato golubova brzinom od 60 kilometara na sat, javljaju lokalni mediji.

Incident je policiji prijavio iznenađeni prolaznik. Tokijska policija naredila je veterinaru da izvrši obdukciju goluba. Zaključio je da je ptica uginula od šoka."Ceste pripadaju ljudima, pa se golubovi trebaju maknuti s puta", rekao je taksist istražiteljima, prenose lokalni mediji. Policija je njegovo ponašanje opisala kao vrlo zlonamjerno za profesionalnog vozača te ga je potom odlučila uhititi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.