Otkrivamo: Uzela vatrogascu i više od 100.000 eura i otišla! Ovo je odabranica bivšeg vatrogasca Sandija Zajca koja je skupila hrpu novca (nećete vjerovati čime se bavi)

Nekad smo imali Esmeraldu, danas imamo... vatrogasca! Vatrogasac Sandi Zajc kojeg je, htjeli-ne htjeli, zahvatilo nevrijeme nevjerojatne "jajfnice" koje se ne bi posramili ni najbolji meksički scenaristi.

Otkrivamo: Uzela vatrogascu i više od 100.000 eura i otišla! Ovo je odabranica bivšeg vatrogasca Sandija Zajca koja je skupila hrpu novca (nećete vjerovati čime se bavi) PGD Mengeš/Facebook/Nuša Rogelj/fotomontaže
27. 11. 2023

Što se događa svima je dobro poznato: Sandi Zajc spašavao je ljude tijekom kolovoških poplava, spasio je i djecu iz vrtića, a voda mu je poplavila dom. Svi znaju njegovu priču dirnula u srce i mnogi ljudi dobrog srca odlučili su pomoći. Donacije su premašile sva očekivanja: građani su prikupili više od 500.000 eura za herojskog vatrogasca!

https://www.metropolitan.si/novice/slovenija/sandi-zajc-gasilec-zbiranje-denarja-pohlep/

No, prema staroj ljudskoj navici, odnosi s tako prevrnutom hrpom novca brzo su se pokvarili. Sada svoj udio žele svi koji su na ovaj ili onaj način bili uključeni u cijelu priču. Vatrogasci iz Mengša se prave Francuzi, govoreći da ako poziv na donaciju nije bio točan, nitko ne zna zašto je novac došao na njihov račun... Zajčeva životna suputnica navukla je još groteskniju masku. Partner kojeg više nema. Kad je došao novac, ljubavi je bilo gotovo. Nekako filmski, zar ne? Kao u onom holivudskom hitu Moglo bi se tebi dogoditi u kojem je Nicolas Cage dobio na lutriji da bi shvatio da živi sa ženom kojoj je samo stalo do novca, ne znamo što se u ovom slučaju događalo iza kulisa. Stoga bi bilo bespredmetno suditi. No, bez obzira na sve, istina je i da mnoge zanima tko je žena koja je okrenula leđa vatrogascu i pospremila više od 100.000 eura novca koji su donirali Slovenci, njezino se ime pojavljuje u javnosti, ali je izgubila pravo na privatnost htio-ne htio nakon što je donijela odluku koju je donijela. Pa tko je vatrogasna odabranica, tko to više nije? Kako otkriva svjetska mreža, pospremila je u džep dio novca mnogih dobrih Slovenaca Nuša Rogelj.

Kako je vidljivo iz podataka na internetu, studirala je na Sveučilištu u Mariboru, a od 2021. radi u ... vrtiću! U onom iz kojeg je Sandi Zajec spašavao djecu usred poplava? Valjda ne... Ali to nije ni bitno. Sve bi više zanimalo zašto je slijedilo ono što je napravilo. Zašto se moderna bajka brzo pretvorila u mučnu priču o ljudskoj dvoličnosti, pohlepi i prljavoj borbi za novac. Tko zna, možda Nuša Rogelj bude dovoljno hrabra da na sve odgovori. Bilo bi lijepo. Ako je već napunila džepove novcem koji su priložili brojni građani iz sasvim drugog razloga...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.