Zabranjena ljubav: vrhunska skijašica zaljubila se u izbornika, sada odlazi iz reprezentacije

Na treningu su frcale iskre između njih. Pravila u austrijskom skijaškom savezu ne dopuštaju ljubav između trenera i natjecatelja. Sad će voziti za nekog drugog. Je li u igri i Hrvatska?

Zabranjena ljubav: vrhunska skijašica zaljubila se u izbornika, sada odlazi iz reprezentacije Instagram/franziskagritsch
20. 12. 2023

Austrijska skijašica Franziska Gritsch našla se u središtu pozornosti zbog odluke da napusti austrijsku skijašku reprezentaciju. Razlog? Zaljubila se u trenera Floriana Stenga. Pravila u austrijskom skijaškom savezu ne dopuštaju ljubav između trenera i natjecatelja, zbog čega je Stenggu ponuđeno mjesto u mladoj reprezentaciji, no on je ponudu odbio, pišu austrijski mediji. Budući da ne smiju surađivati ​​unutar reprezentacije, dvoje zaljubljenih odlučilo je krenuti na vlastiti put. 26-godišnjakinja će i dalje skijati pod austrijskom zastavom, ali će se trener morati odreći plaće i korištenja automobila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FRANZI GRITSCH - Official (@franziskagritsch)

"Zbog osobnih razloga moj trener Florian Steng i ja ne možemo nastaviti raditi pod okriljem Austrijskog skijaškog saveza", napisala je vrhunska sportašica na društvenim mrežama.

Uvijek morate slijediti svoje srce, a to ponekad znači nove putove, često morate napustiti svoju zonu udobnosti i poduzeti hrabre korake kako biste slijedili svoju unutarnju volju i ostali vjerni sebi, dodala je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.