Francuzi s Giroudom na čelu započeli obranu titule prvaka svijeta, Australija na koljenima

Svjetski prvaci dominatni, hoće li sutra i viceprvaci, Hrvati biti takvi? Nakon sjajne pobjede od 4 : 1 protiv slabašne Australije Olivier Giroud dostigao je s 51. postignutom zgoditkom za Tricolore slavnog Henryja. Evo što je izjavio: “Neizmjerno sam ponosan što sam se izjednačio s Henryjem”!

Francuzi s Giroudom na čelu započeli obranu titule prvaka svijeta, Australija na koljenima fifaworldcup / instagram
22. 11. 2022

U pustinjskoj atmosferi i pred ne baš posve ispunjenim stadionu i dosta prije kraja utakmice Francuzi nisu trebali strepjeti protiv Australije (4-1). Zasluženo su pobijedili, a heroj je utakmice bio Olivier Giroud  koji je zabio dva zgoditka i koji se po broju postignutih golova u francuskoj reprezentaciji izjednačio s legendarnim Henryjem.

Nakon utakmice Olivier Giroud raspričao se na TF1, francuskoj vodećoj nacionalnoj komapniji.

“Veliki je ponos biti u društvu "Titija" (Henryja, op.a.), koji je legenda francuskog nogometa i nadam se da neću tu stati.”

Olivier Giroud posebno se osvrnu na svoje slavlje nakon prvog od dva večeras postignuta gola:

- “Namignuo sam svojoj djeci te napravio srce rukom i prstima nakon što sam zabio prvi zgoditak. Sva moja tri djeteta bili su na stadionu i gledali su me, za razliku od 2018., i to je moj najveći ponos."

O pobjedi:

“Bilo je jako važno pobijediti u ovom prvom meču. Svjesni smo važnosti prve utakmice, ali želimo utakmice igrati jednu za drugom i ne kalkulirati. Napast ćemo i Dansku i želimo čim prije biti sigurni da nastavljamo natjecanje."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.