Ed Sheeran postaje otac

29-godišnji poznati britanski pjevač, višestruki dobitnik Grammyja, Ed Sheeran i njegova 27-godišnja supruga Cherry Seaborn prvi će put postati roditelji, prenose zapadni mediji.

Ed Sheeran postaje otac Facebook
12. 8. 2020

Ed i Cherry su u sedmom nebu. Vrlo su anksiozni, ali se ponašaju suzdržano. Približava se uzbudljivi trenuta, pa su počeli dijeliti dobre vijesti s prijateljima i obitelji, a sada završavaju sve pripreme u svom domu. Beba bi se trebala roditi ovog mjeseca.

Osim toga, krajem prošle godine Ed Sheeran najavio je prekid u svojoj glazbenoj karijeri, tako da će se sada u potpunosti moći posvetiti svojoj obitelji.

Ed Sheeran i Cherry Seaborn poznavali su se od djetinjstva - zajedno su išli u školu u Framlingham. Svoje zaruke najavili su u siječnju 2018., pet godina nakon početka veze, a vjenčali su se zimi 2019. Svadbena svečanost bila je tajna, bilo je prisutno samo 40 uzvanika, uglavnom rodbina i prijatelji bračnog para.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.