Ed Sheeran: “Prvo želim reći svim Ukrajincima, volim vas, stojim uz vas i ponosan sam što ćemo u Biriminghamu na koncertu skupljati pomoć za vašu zemlju"

Mega zvjezda iz  Suffolka odgovorio je POSEBNOJ želji ukrajinske glazbene grupe "Antitila" iz Kijeva. Ed Sheeran odgovorio je ukrajinskom bendu Antitila koji su ga zamolili za uključivanje u nastup na humanitarnom koncertu u Birminghamu i to iz ratom pogođene Ukrajine.
Svjetski popularni ukrajinski bend britanskom je glazbeniku poslao video s bojne linije u Kijevu, a on im je odgovorio i pružio Ukrajincima svu podršku ovog svijeta.

U Instagram priči, Grammyjem nagrađivana pop zvijezda iz Suffolka rekla je:

"Hej dečki, upravo sam jutros pogledao vaš video, puno vam hvala što ste ga poslali."

“Prvo želim reći svim Ukrajincima, volim vas, stojim uz vas i tako sam ponosan što ću sljedeći tjedan pjevati i prikupljati sredstava. Jedva čekam da pogledam vašu glazbu, dečki - i šaljem vam puno ljubavi."
 


 

Ed Sheeran: “Prvo želim reći svim Ukrajincima, volim vas, stojim uz vas i ponosan sam što ćemo u Biriminghamu na koncertu skupljati pomoć za vašu zemlju" Instagram/Twitter
26. 3. 2022

Ed Sheeran iskazao je podršku ukrajinskom bendu Antitili koji ga je na društvenim mrežama u video spotu pitao mogu li se javiti iz Kijeva tijekom njegova dobrotvornog koncerta koji će se za koji dan održati u Birminghamu. U minutu i pol dugom snimku ispred porušene zgrade u gradu mogu se vidjeti tri člana skupine obučena u borbenu opremu.

Odaziv omiljenog pjevača

Pjevač je na Instagramu podijelio kratki video u kojem je rekao rock grupi Antitila: “Hej dečki, upravo sam pogledao vaš video, hvala vam puno što ste ga objavili.” Zatim je dodao: “Prvo želim svim Ukrajincima reći da volim biti s vama i tako sam ponosan što ću svirati na ovom događaju prikupljanja sredstava sljedeći tjedan. Jedva čekam slušati vašu glazbu, šaljem vam puno ljubavi."
 

Nova stranica Eda

Ovih je dana Ed Sheeran objavio dvije nove pjesme u suradnji s latino zvijezdom J Balvinom, prekrasne balade Forever My Love i Sigue. Rezultat i jednog i drugog popratili su i video zapisi koje možete pogledati u nastavku.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.