Pijana 25-godišnja policajka pala s dubrovačkih zidina (nije imala zdravstveno osiguranje)

Njezina obitelj je očajna i traži financijsku pomoć. Liječenje mlade žene koja se nalazi u Dubrovniku u induciranoj komi stajati će 60.000 eura, a prijevoz do Australije koštat će nešto manje od 240.000 eura.

Preko platforme Go Fund Me sada prikupljaju sredstva kako bi Australku mogli prevesti natrag u domovinu.

Pijana 25-godišnja policajka pala s dubrovačkih zidina (nije imala zdravstveno osiguranje) Go Fund Me
13. 9. 2023

U Dubrovniku se krajem kolovoza dogodila tragedija. 25-godišnja Ella Cutler pala je s dubrovačkih zidina u teškom pijanom stanju zajedno sa svojom 34-godišnjom prijateljicom. Pritom je 25-godišnja australska policajka zadobila teške tjelesne ozljede - zadobila je nekoliko prijeloma lubanje, slomila je udove i 12 rebara, a oštetila je i kralježnicu. Teško je ozlijeđen i njezin prijatelj koji je također bio pod utjecajem alkohola. Njegova razina alkohola u krvi bila je dva promila, dok je kod 25-godišnjakinje tri promila. Cutler je trenutno u induciranoj komi. Budući da nije imala zdravstveno osiguranje za inozemstvo, njezina se obitelj našla u teškoj situaciji. Preko platforme Go Fund Me sada
prikupljaju sredstva kako bi Australku mogli prevesti natrag u domovinu.

Njezin brat Joshua Cutler kaže da će liječenje njegove sestre stajati 60.000 eura, a prijevoz do Australije koštat će nešto manje od 240.000 eura. Očekuje se da će oporavak trajati nekoliko mjeseci, a policajku čeka nekoliko operacija. "Možemo samo zamisliti koliko bi se bojala da je znala kakve ozljede je pretrpjela. Ne možemo vam reći koliko smo uplašeni i koliko je važno da se vrati kući. Nema puno ljudi poput Elle na svijetu, trebamo je", dodao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.