Drma li joj se mjesto u Bruxellesu? Biljana i SDP ekipa u EU u panici i na aparatima, Milanović njoj, Fredu i Piculi krade pozicije u Europarlamentu!

PANIKA u briselskoj ekspozituri SDP-a. Ostvari li svoj pakleni plan Zoran Milanović i prijavi se kao kandidat SDP-a na skorim Europarlamentarnim izborima kolaterlalne žrtve mogli bi biti Fred Matić, Biljana Borzan, Tonino Picula..., koji su se već vidjeli na prvim mjestima kandidacijske liste za EU!

Drma li joj se mjesto u Bruxellesu? Biljana i SDP ekipa u EU u panici i na aparatima, Milanović njoj, Fredu i Piculi krade pozicije u Europarlamentu! Sanjin Strukić / Pixsell
19. 3. 2024

Tonino Picula naš je najdugovječniji EU zastupnik. U Bruxellesu je još od 2013. Ovo mu je treći mandat koji završava, a nadao se i četvrtom, baš kao što je isto mislila i Biljana Borzan koja je također s dugim desetogodišnjim stažom europarlamentarke. I Fred Matić bio je u Grbinovim planovima za kandidacijske liste i čelne pozicije za predstojeće izbore, 9. lipnja, za Europarlamenta. Njihove planove i idilu srušio im je Zoran Milanović svojom nevjerojatnom dosjetljivošću i moći. Kako mnogi tvrdi, on će sudjelovati u kampanji i to već vrlo skoro, ali formlano pravno, ne u onoj za hrvatski parlament, već za poziciju u Bruxellesu. Hoće li na taj način udaljiti od mogućnosti za realizacijom planova Grbinove, sada je i više nego očito, bivše ekipe, lako je za pretpostaviti. Bit će zbilja zanimljivo, jer tu će netko biti kolateral. Netko mora pasti, a sad je sasvim izvjesno kako će Zoran Milanović vrlo skoro uloviti još neku funkciju. Da li samo onu premijersku, koju navodno jedino priželjkuje, ili ćemo i za njega kao i za Plenkovića moći uskoro kazati kako je i on "briselski dečko!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.