Snimili ga kao najvećeg kriminalca, a Trump objavio svoju sliku iz policijskog krim dosja na društvenim mrežama

Donald Trump kao najokorjeliji kriminalac! Prvi je od svih američkih predsjednika s takvom fotografijom. Objavio svoju zatvorsku fotografiju i šokirao civilizirani svijet. U bijeloj košulji, plavom sakou i crvenoj kravati, mrko gleda u kameru, poput kakvog krimosa.

Istog trena podijelio ju je na društvenim mrežama i fotka je "zapalila" svijet i očekivano pridonijelo daljnjem rastu rejtinga prije izbora za republikanskog kandidata za predsjednika!

https://x.com/realdonaldtrump/status/1694886846050771321?s=46&t=ybPmP34XBUnGJlElJT3RBw

Snimka iz zatvora u Atlanti mogla bi postati pravi hit, jer dijele je njegovi pristaše i protivnici.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1694886846050771321

Snimili ga kao najvećeg kriminalca, a Trump objavio svoju sliku iz policijskog krim dosja na društvenim mrežama Donald Trump /X
25. 8. 2023

Bivši američki predsjednik Donald Trump predao se u četvrtak, kako je i najavio, vlastima američke savezne države Georgije, gdje ga optužnica tereti za pokušaj promjene rezultata predsjedničkih izbora 2020. Nakon što plati jamčevinu od 200.000 dolara, suđenje čekaju na slobodi.
 

Trump, koji je zajedno s još 18 optuženika optužen za zavjeru da poništi ishod izbora 2020. u južnoj državi, proveo je manje od 30 minuta u zatvoru okruga Fulton u Atlanti prije nego što je otišao u koloni automobila prema zračnoj luci.
 

Objavio svoju zatvorsku fotografiju i šokirao civilizirani svijet

Kao i ostali optuženici u slučaju koji su se do sada predali, i 77-godišnji Trump je tijekom pritvora imao takozvanu zatvorsku fotografiju lica. Time je postao prvi bivši predsjednik SAD-a s ovom vrstom fotografije. Na njemu, u bijeloj košulji, plavom sakou i crvenoj kravati, mrko gleda u kameru.
 

Prvi put od siječnja 2021. tada je objavio nešto na mreži X, nekadašnjem Twitteru. Objavio je adresu svoje web stranice i svoju zatvorsku fotografiju uz natpis velikim slovima: "Ometanje izbora. Nikada se ne predajte". Međutim, Trump inzistira da ga se progoni sa željom da utječe na predsjedničku utrku za izbore iduće godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.