Danski novinari ispričavaju se jer su bili dio pandemijskog marketinga:, a što čekaju režimski hrvatski mediji?

Doktor Gordan Lauc objavio je zanimljiv post o tome kako se jedan od vodećih danskih listova ispričao čitateljima. Pokajali su se kako su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i Vlade. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- “Ekstra Bladet, jedan od vodećih dnevnih listova u Danskoj, ispričava se čitateljima što su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade, a nisu inzistirali da se razlikuju bolesni OD i SA COVID-19. Također priznaju da su prenaglašavali važnost cijepljenja, posebice djece…

Danski novinari ispričavaju se jer su bili dio pandemijskog marketinga:, a što čekaju režimski hrvatski mediji? Gordan Stanzl
14. 1. 2022

Snimio: Gordan Stanzl / Pixell

- Pandemijska mafija je premrežila medije i vlade svojim lobistima, no ne mogu cijelo vrijeme baš sve imati pod kontrolom i istina sve više izlazi na površinu, napisao je Lauc te naglasio kako su „stručnjaci“ koji su nas zastrašivali tijekom cijele pandemije uglavnom zašutjeli. Stoga pandemijski marketing izvlači nekakve nove „stručnjake“ u pokušaju da još malo širi strah.

No širenju straha je došao kraj i zato svakodnevno vidimo sve više primjera onih koji „mijenjaju uniforme“ i/ili se ispričavaju što su bili zavedeni. Nadam se da ćemo i kod nas uskoro vidjeti poneku ispriku i pojašnjenja zašto su se radile toliko nelogične stvari koje su se radile”, ističe Lauc, uz napomenu kako bi se gotovo svi hrvatski “režimski mediji” trebali ugledati na Dance koji su se skrušeno pokajali.

Evo što su napisali u danskoj novini "Ekstra Bladet": - “We failed.” One of Denmark’s largest newspapers issues an official apology for its journalistic failure during COVID of parroting official government messages without question.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.