Daleko je odjeknuo, hit je na Twitteru i Facebooku. "Hrvat bombardirao Macrona i Ursulu! ", prenose ga Česi, Nijemci, Francuzi, Slovaci, Španjolci, Englezi, Irci...

RASPISAO SE SVIJET o Mislavu Kolakušiću koji je s dva tvita postao je planetarno poznat. Citiraju ga ne samo u Europi, već i u SAD-u, Južnoj Americi, Australiji, Rusiji...Objave u kojima se obraćao Emmanuel Macronu i Ursuli von der Leyen do sada je, što na Twitteru, što na Facebooku vidjelo gotovo 5 milijuna ljudi širom svijeta! Donosimo pregled samo nekih od brojnih objava. Ovaj put počeli su ga prenositi i "ozbiljniji", a ne samo alternativni, nesistemski mediji. Tako je češko i slovački sajt "cz24.news" donio sjajnu priču o "fenomenu iz Hrvatske koji je u EU parlamentu grmio i držao bukvicu Macronu dok je dvoranom vladao tajac!

"OBAVEZNO cijepljenje JE SMRTNA KAZNA!", citirao je Kolakušića "cz24.news"  te nastavio kako tako što Macron nije očekivao.

Totalno nabrušeni hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić izvukao je priču o cjepivima za koje je kazao, citirajući izvješće Europske zdravstvene organizacije, da je do sada uzrokovalo smrt gotovo 10.000 cijepljenih. Svi su samo zurili!

Neki su dodali "kao tele u šarena vrata". No češki, a i slovački portal nije odolio objaviti i Kolakušićevo obraćanje Ursuli von der Leyen, predsjednici Europskog vijeća.

Obvezno cijepljenje mora biti pravo izbora. Ako to ne znate i niste educirani u tom smislu, pogledajte službene podatke europske organizacije EMA”, istakli su u cz24.news.
Daleko je odjeknuo, hit je na Twitteru i Facebooku. "Hrvat bombardirao Macrona i Ursulu! ", prenose ga Česi, Nijemci, Francuzi, Slovaci, Španjolci, Englezi, Irci... screenshot 24.news.cz
24. 1. 2022

Napisao: Borut Černelić

Foto: Screenshot 24časa.news, no, politik

Mislav Kolakušić svojevrsni je komunikacijski fenomen. Njemu naprosto ne trebaju konvencionalni mediji. Ne trebaju mu ni televizija, ni web stranice, jednako kao ni tiskana izdanja, radio postaje... Već i prije, kad je koristio samo Facebook, njegove su imale "reach po objavi" veći nego što ga imaju najgledanije društveno.političke televizijske emisije u Hrvatskoj. Vjerojatno se tako osorno i ponaša prema domaćim medijima, a ne samo zato što ga "čereče k'o sansku kozu", što ga proglašavaju Hitlerom iz moga sokaka, Duceom, Sadamom... Dokazao im je kako mu pri tome ne trebaju. Uz to ih ne mora ni plaćati, kao što sistemski politički igrači plaćaju medijski reket HRT-a, Nova TV, RTL-a i ostalih mainstream medija u HR. Naravno da ga se ne mora voljeti, naravno da je naš izbor koga ćemo podržavati, al' Kolakušićeve medijske istupe ne plaćaju HR porezni obveznici, kao što svi mi plaćamo ono što misle vladajući hrvatski političari.

Nevjerojatan je ovo uspjeh općenito za hrvatsku političku komunikaciju. Nakon što su mu hrvatski mediji napokon i sami priznali da je promijenio način komunikacije s biračkim tijelom i svrgnuo s trona dosad neizostavne klasične medije (ponajprije televiziju). Nakon Twitter eksplozije sada mu se već danima javljaju e-poštom u Europski parlament u Bruxellesu i desetci građana diljem Europske unije, ali i šire. Pristižu poruke podrške iz SAD-a, Kanade, Australije... Ovo je daleko odjeknulo. Javljaju se, primjerice, profesori filozofije, direktori marketinga i prodaje, poduzetnici, obični građani, novinari...

Jedan od najčitanijih čeških i slovačkih portala tako je na ovaj način prenio "grmljavinu" Kolakušića u Europarlamentu. Odabrali su i njegovu profilnu sliku s Twittera, onu nadaleko poznatu s boksačkim rukavicama, a sve kako bi stvorili što jači dojam kod čitatelje o kome je tu zapravo riječ. Naveli su ga kao jednog od najhrabrijih europarlamentaraca koji ne štedi nikoga i čija je osnovna agenda štititi pravo i pravdu.

cz24.news o Kolakušiću zbog kojeg je zanijemio Europarlament

"Kad je Emmanuel Macron podnosio izlaganje Europskom parlamentom u inauguracijskom obraćanju prigodom Francuskog preuzimanja predsjedanja EU, vjerojatno nije očekivao reakciju kakvu je dobio od Kolakušića. Hrvatski europarlamentarac mu je jasno poručio da tijekom predsjedanja treba raditi suprotno nego u Francuskoj. Naveo je - “Deseci tisuća građana umrli su od nuspojava cjepiva. Obvezno cijepljenje mnogim građanima je smrtna kazna. To mora ostati po volji građana. Ubojstvo je ubojstvo!" Ako to ne znate i niste educirani u tom smislu, pogledajte službene podatke europske organizacije EMA”, rekao je europarlamentarac.

"Gospodine Macron, s obzirom na mnoga ograničenja prava i sloboda građana u Francuskoj tijekom pandemije, tražim od vas da učinite jednu stvar: kada predsjedate Europskom unijom, učinite upravo suprotno od onoga što ste učinili u Francuskoj", rekao je Macronu hrvatski europarlamentarac u Strasbourgu te dodao:
“Rekli ste i da ste ponosni što smrtna kazna nije dopuštena u Europi, a deseci tisuća građana umrli su od nuspojava cjepiva. Obvezno cijepljenje mora biti pravo izbora. Ako to ne znate i niste educirani u tom smislu, pogledajte službene podatke europske organizacije EMA”, dodao je.

Okomio se i na Ursulu von der Leyen

Francuska će predsjedavati Europskom unijom do sredine 2022. godine. Francuski predsjednik Emmanuel Macron nedavno je poručio da želi što više "iznervirati necijepljene". Tijekom predsjedanja govorio je i u Europskom parlamentu. Na njegove riječi osvrnuo se Mislav Kolakušića koji u Europskom parlamentu sjedi od 2019. godine, a u Europski parlament ušao je kao nezavisni kandidat.No, Emmanuel Macron nije bio jedini kojeg je izvukao na vjetrometinu hrvatski europarlamentarac. Na meti mu je bila i predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen. “Vaše izvješće o stanju temeljnih prava i sloboda građana Europske unije izravno je u suprotnosti sa stvarnošću. U posljednjih 80 godina, od pada nacizma, ljudska prava nisu bila tako ozbiljno kršena. Pravo na slobodu kretanja, pravo na rad, pravo na zdravstvenu zaštitu, pravo na sprječavanje medicinskih pokusa na 500 milijuna građana. Pravo je svakog građanina da odlučuje o svom zdravlju i životu”, grmio je europarlamentarac.

Nastavio je: „Znanstveno i medicinsko znanje skupljeno kroz nekoliko stoljeća je pogaženo. Sada odobravamo mjere koje nemaju jasan kraj. Covid certifikati, koji samo cijepljenima omogućuju slobodno kretanje, iako cijepljeni i šire zarazu, su suludi.

Morate odmah prekinuti ovu distribuciju građana, jer nitko ne može reći gdje će ta raspodjela završiti i čemu će to dovesti.Osim cz24.news citirali su ga i brojni drugi, uglavnom nesistemski mediji. S izuzetkom onih iz Švicarske i Norveške.

 

https://steigan.no/2022/01/den-kroatiske-mep-mislav-kolakusic-anklager-macron-for-massedrap-ansikt-til-ansikt-i-eu-parlamentet/

 

https://politikstube.com/kroatischer-europaabgeordneter-zwangsimpfung-bedeutet-todesstrafe/

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.