Ogroman popust ako kod njih kupite (električni) auto i promijenite marku! Ali postoji caka…

Dakle, privlače kupce samo u SAD-u. No Nijemci u SAD-u nipošto nisu jedini s takvom ponudom.

Ogroman popust ako kod njih kupite (električni) auto i promijenite marku! Ali postoji caka… BMW
18. 3. 2024

Napisao: Miha Rušnik

BMW je prošle godine prodao nešto više od 375.000 električnih automobila, što je činilo 15 posto ukupne prodaje. Ove godine planiraju prodati pola milijuna električnih automobila, a kako bi to postigli krenuli su s posebnom promocijom preko bare, a iza njih je ostao električni automobil konkurentske marke.


Svi koji voze bilo koji električni model Tesla, Audi, Mercedes-Benz, Lucid, Rivian, Porsche, Polestar mogu se jeftinije provozati s novim "nijemcem", a to radi i Lucid koji za takvu zamjenu nudi 2000 dolara ( dobrih 1.800 eura).
 

S druge strane bare u ponudi imaju četiri potpuno električna automobila (i4, i5, i7 i iX), dok je kod nas ponuda šarolikija jer su dostupni i iX1, iX2 i iX3. Za bavarsku elektrifikaciju bit će dosta važna iduća godina, kada će predstaviti prvi električni model temeljen na novoj platformi Neue Klasse. Ovo je razvijeno isključivo za električne automobile i poslužit će kao osnova za najmanje šest modela koje će BMW predstaviti do kraja desetljeća.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.