Ovaj trogodišnjak sjeo je za upravljač pola milijuna eura vrijednog Ferrarija i vratio ga neogrebanog u garažu

Ne, nije šala! Ako ne vjerujete pogledajte u VIDEU!

Jedino možda zvuči kao loša šala: trogodišnjak se našao za volanom Ferrarija SF90 Stradale i uhvatio se u koštac s parkiranjem, vožnjom, ubrzavanjem...

Ovaj trogodišnjak sjeo je za upravljač pola milijuna eura vrijednog Ferrarija i vratio ga neogrebanog u garažu Instagram
22. 2. 2023

Ferrari koji vozi trogodišnjak nije nešto što se viđa svaki dan. Jednom od najbržih superautomobila na svijetu treba malo da ubrza do 100 km/h, svega dvije sekunde.

S V8 turbo motorom i dodatnom snagom tri elektromotora, utjelovljenje je sna mnogih automobilskih entuzijasta.

Ali ako većina ljudi nikada neće sjesti za volan ovog automobilskog ljepotana, trogodišnjak je dobio tu priliku. Zove se Zayn Sofuoglu.

Njegov otac Kenan Sofuoglu ponosni je vlasnik spomenutog Ferrarija vrijednog oko pola milijuna dolara. Naravno, ovo nije jedini prestižni čelični konjić u garaži bivšeg turskog motociklističkog prvaka koji se nakon kraja karijere zanima i "automobilističkom filatelijom".

No, više nego očito, nema zadrške da ova prekrasna vozila ne dijeli sa svojim trogodišnjim sinom.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱 (@zaynsofuoglu)

Malenoga je naučio parkirati prestižni Ferrari, što je, kako i priliči podvigu, snimio i telefonom. Zayn Sofuoglu ulazi u garažu, zgrabi stolicu i pritisne dugme da otvori vrata.

Postavlja tablet na središnju konzolu SF90 Stradale i sjeda za volan, spuštajući se dovoljno nisko da dosegne ručicu gasa.

Lagano pritišće gas gledajući u ekran. Ako ne vjerujete, pogledajte u videu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱 (@zaynsofuoglu)

Naravno, ovo nije jedini automobil koji trogodišnjak vješto vozi po dvorištu.

Zayn je tako snimljen i dok je parkirao Mercedes AMG EQS 53 4MATIC+, samo što mu je u ovom slučaju trebala samo prednja kamera i veliki ekran.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.