Ariana Grande proglašena najvećom pop zvijezdom na svijetu

Ariana Grande prva je pop diva generaciji "streamanja". Njezin najnoviji album Positions postao je najprodavanija kompilacija u studenom zbog popularnosti njezine glazbe na streaming uslugama.

Ariana Grande proglašena najvećom pop zvijezdom na svijetu Facebook
4. 10. 2021

Pjesme Ariane Grande prošlog su mjeseca na Spotifyu prešle preko 493 milijuna streamova, dvostruko više od bilo kojeg drugog projekta. Na YouTubeu zvijezda je ostvarila preko 165 milijuna pregleda, a to je bilo dovoljno da Ariana zauzme prvo mjesto u Bloombergovoj novoj listi popularnih pop zvijezda.

Ove godine Grande se pridružila nekolicini aktivnih američkih bendova koji su bili u vrhu, koji su mogli parirati sada dominantnim korejskim glazbenicima, reggaetonu i rap umjetnicima. Grandein album Positions donekle se razlikuje od dva prethodno snimljena projekta, ali u potpunosti odgovara njezinom stilu. Pjevačica je bila jedan od najgledanijih izvođača na Instagramu prošlog studenog.
Drugo i treće mjesto u ocjeni popularnosti zauzimaju grupa BTS i Justin Bieber.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.