ANKETA Tko će biti novi predsjednik Hrvatske? Odaberite sami svoju kandidatkinju/kandidata?

Za koga ćete glasati na predsjedničkim izborima? U utrci je 11 kandidata za koje svoj glas možete dati u prvom krugu. Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan, Dejan Kovač, Katarina Peović, Dalija Orešković, Ivan Pernar, Anto Đapić te Nedjeljko Babić bore se za dva mjesta koje omogućavaju sudjelovanje u drugom krugu.

ANKETA  Tko će biti novi predsjednik Hrvatske? Odaberite sami svoju kandidatkinju/kandidata? Branimir Klarić/Start/pixell/Bojan Haron Markičević
12. 12. 2019

Na izborima koji se održavaju u nedjelju, 22. prosinca građani biraju novog predsjednika ili novu (ili staru) predsjednicu države.  5. siječnja između dva najbolje izabrat ćemo na izborima novog predsjednika/predsjednicu Hrvatske.

Riječ je o anketi koja nije rađena stručnom i znanstvenom metodologijom. Služi isključivo kao ispitivanje stava čitatelja Starta.  Ova anketa pokazuje stav  skupine ljudi koji čitaju Start.

 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.