Razvratni Elon Musk ima sad 9 djece! Potajno je dobio još dvoje djece s 15 godina mlađom ženom, a sin mu mijenja spol

Vlasnik Tesle Elon Musk prošle je godine u tajnosti dobio blizance i to samo nekoliko dana prije nego što je sa "službenom partnericom" Grimes dobio drugo dijete.  Javnost se pita tko je majka Muskovih blizanaca?

Razvratni Elon Musk ima sad 9 djece! Potajno je dobio još dvoje djece s 15 godina mlađom ženom, a sin mu mijenja spol Tumisu / Pixabay
7. 7. 2022

Elon Musk, skriven od očiju javnosti, lani se razveselio dolasku blizanaca sa Shivon Zilis, inače zaposlenom u njegovoj tvrtki Neuralink, gdje ima jednu od vodećih funkcija. Ona je 15 godina mlađa od 51-godišnjeg milijardera.

Dijete je rodila krajem prošle godine, otkriva Business Insider. Još nije poznato kako se djeca zovu, no navodno nose prezimena oba roditelja. Blizanci su na svijet trebali doći u studenom, a vijest o njihovom rođenju u javnost je dospjela nakon što su im roditelji odlučili promijeniti imena koja sada uključuju očevo i majčino prezime. Pozadina njihove veze ostaje nepoznata, a također nije jasno jesu li još uvijek u vezi. Nekoliko mjeseci prije rođenja blizanki Shivon Zilis uredila je dom u Austinu, gdje posjed ima i Musk, koji se smatra najbogatijim čovjekom na svijetu.

 

Sve zajedno Musk ima već devetero djece

Blizanci su trebali doći na svijet samo nekoliko tjedana prije djevojčice, koju su Musk i njegova tadašnja zaručnica Grimes nazvali Exa Dark Siderl. Zajedno imaju i sina po imenu X A-12.U braku s prvom suprugom Justine rodilo mu se još petero djece: Griffin, Vivian Jenna, Kai, Saxon i Damian.

Mediji nagađaju da je Musk možda već prošli mjesec dao naslutiti da ima još djece. Tijekom rasprave o porastu nataliteta u SAD-u, tvitao je da "obavlja svoj dio zadaće".

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.