Američki marinci iskrcali se u Splitu: "Hrvatice su lijepe, ali ne žele avanturu samo za jednu noć! Ni dolari nam ne pomažu"

 
U Splitu se s nosača aviona Harry S Truman bilo iskrcalo 5000 američkih marinaca provoda željnih. Očarani su gradom i Dalamtinkama za koje tvrde da su prekrasne, no žao im je što ne reagiraju na prvu.
 

16. 2. 2022

“Jako volim Split, okolica, ljudi su nas prihvatili, a hrana je savršena”, rekao je za hrvatski portal 24 sata marinac Sammy koji želi postati pilot. Istim medijima otkrio je i kakav je život na brodu: "Puno je odricanja. S obitelji i prijateljima rijetko se viđaš, ali se navikneš. To je potrebno da mi se želja ostvari." Što učiniti misle na Hrvatice?

 
Vojnik Jack je rekao: "Hrvatske su žene jako lijepe žene i jako pametne. Zato ih ne zanimaju veze za jednu noć."
 

Na brodu ne smiju piti alkohol, pa su mnogi odahnuli nakon što su bili u gradu. I to unatoč kišnom vremenu.

Kiša nije spriječila Amerikance da posjete barove, muzeje, restorane, a poprilično ih se prijavilo i na Tinder, gdje su pokušali pronaći domaće djevojke s kojima će lutati Splitom. "Tamo je jedna ljupka djevojka . "Tražim mišićave muškarce. Bit ću samo nekoliko dana. Zanima me dopisivanje. Može mi pokazati grad, ili ćemo možda zajedno posjetiti drugi gradski fitness centar",  "napisao je jedan od vojnika s broda."

Svih 5000 ih dolazi s USS Harry S Truman

Brod s kojeg se spominju vojnici je nuklearni nosač zrakoplova. USS Harry S Truman također je simbol i ponos američke mornarice. Brod je prvi put bio u Splitu 2015. godine, a ponovno je stigao prošlog petka. Nosač zrakoplova dug je 333 metra, širok 41 metar i težak je nevjerojatnih 100.000 tona. Dom je za oko 5000 članova posade. Na brodu se nalazi oko 90 zrakoplova i helikoptera.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.