Vučko kuha po Balkanu gdje god stigne, a u slobodno vrijeme peče palačinke

Jede palačinke i oporbu k'o panta pite! Nakon sendviča s parizerom, sad bacanje palačinki u zrak: Vučićevo apsurdno skupljanje političkih poena (VIDEO)

Najslađe su mu one s marmeladom! Kad je Srbija mislila da je sve vidjela, Aleksandar Vučić je viđen i na ... TikToku!

Vučko kuha po Balkanu gdje god stigne, a u slobodno vrijeme peče palačinke TikTok
24. 11. 2023

Štandovi po gradovima, plakati, televizijski nastupi, članci u novinama, izjave za medije, pozivi na telefone, kucanje na vrata potencijalnih birača - sve su to tehnike kojima se političari služe godinama i godinama tijekom izbornih kampanja. Stranke na sve moguće načine pokušavaju doći do svojih birača, pridobiti nove, zadržati stare i utjecati na neopredijeljene.Uz online portale, druge elektroničke medije, klasične novine, X mrežu, Instagram i druge društvene mreže, nove sve češće se pojavljuju i nove smicalice kojima političari žele utjecati na birače. TikTok je u posljednje vrijeme popularan i među političarima vezano uz navedeno.

https://www.metropolitan.si/novice/svet/poceni-triki-aleksandra-vucica-pred-televizijskimi-kamerami-zmazal-sendvic-s-parisko-in-majonezo-skoraj-video/

TikTok uglavnom je koristi mlađa populacija, budući da se radi o mreži koja je prvenstveno namijenjena zabavi i razonodi. Korisnici uglavnom dijele stripove ove ili onakve vrste, i to nitko drugi nego... Aleksandar Vučić!  
Neke je nasmijao, a kod mnogih izazvao nevjericu i zgražanje - kao i svaki put kad predsjednik Srbije izađe na pozornicu.

Najslađe su mu one s marmeladom

U svakom pogledu kontroverzni Aleksandar Vučić više je puta u prošlosti dokazao da voli dobru klopu, ali i vinsku kapljicu. Ovakvog smo ga vidjeli pred kamerama prošle godine pijanoga na sajmu vina,Nedugo zatim napravio je emisiju na TV-u kada je kruh namazao parizerom (srpski izraz za parišku salamu), a sada je počeo praviti palačinke na TikToku! “Volim ih s pekmezom”, objasnio je u videu u kojem je, između ostalog, bacao palačinke u zrak, a na kraju poručio kuharima da mu “ispeku kvalitetnije za goste”@24sata Vučić pokazao kako vrti palačinke: E, uništio sam oblik, ova će biti za mene. Smiju mi se #24sata #foryou #fyp #vucic #palacinke ♬ original sound - 24sata

Vučić se pohvalio da odmalena peče palačinke, hoće li svojim bizarnim radnjama na TikToku zaista uvjeriti mlade generacije da glasaju za njega, bit će svakako zanimljivo vidjeti... Pa, činjenica je da postoji Sve je više takvih u Srbiji, kojima je dosta Vučićeve TV-online komedije, koja se u stvarnom životu odavno pretvorila u pravu tragediju.

https://www.metropolitan.si/novice/svijet/vucic-srbija-izbori-manipulacija-prijetnje-glasači/

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.