A što drugo Zlatnoj zvijezdi nego Srebrna zvijezda, Savage od sad na borbe putuje u Mercedes-Benz A 180 sedanu

Alen Babić "Divljak" potpisao je sponzorski ugovor i ubuduće će voziti "pitomi" Mercedes-Benz A 180 sedan. Ako Anthony Oluwafemi Olaseni Joshua može voziti Range Rover, zašto on ne bi mogao Mercedes? Sanjao je da ruši sve prepreke pred sobom, zamislio je do vozi najbolje i eto. Što poželio to zaradio i dobio!

Filip Hrgović još jednom je žestoko izazvan, a Savage kao da ga pita: - A tko ima veći i bolji? Karizmatični Zagrepčanec poznat po tome što ruši protivnike kao drvosječe stabla, brzo i efikasno i nakon samo nekoliko minuta, koji ima skor od 9 pobjeda bez poraza, uglavnom hiper brzih "knock outa", zaslužio je sve ono najbolje.

Hoće li i on kao i Filip Hrgović, koji mu je često na pameti i kojeg nerijetko spominje kao svog najpoželjnijeg suparnika, uploviti i u bračnu ruku i to koristeći Mercedes, ostaje tek da se vidi. Hrgović je pred koji mjesec okitio Mercedes i s njime se odvezao do matičara, a Savage će za sada Mercedes koristiti i da ugodi ne samo sebi, već i svojoj zaručnici.

A što drugo Zlatnoj zvijezdi nego Srebrna zvijezda, Savage od sad na borbe putuje u Mercedes-Benz A 180 sedanu AG/START
16. 11. 2021

U Auto Gašpariću su prepoznali boksača koji je jak na šakama, koji nimalo ne zaostaje ni na jeziku. Ustupili su mu super luksuzni sedan na korištenje. Nema sumnja da će Savage i ovaj duel pošteno odraditi, na zadovoljstvo onih koji su mu povjerili vrijednu "igračku", a i na svoje osobno. Luka Međurečan, iz PR-a ove propulzivne tvrtke koja je jedna od sinomina Daimler Benza za Hrvatsku izjavio je: 

- Alen je sa nama potpisao jednogodišnju suradnju s mogućnošću produženja. Dobio je srebrni Mercedes-Benz A 180 sedan na korištenje. Riječ je o standardnoj marketinškoj suradnji. Prepoznali smo u Alenu potencijal buduće zvijezde. On je već sada s 9:0:0 rezultatom visoko plasiran na svjetskoj heavyweight ljestici, ima sljedeću borbu sredinom prosinca, a mi ne sumnjamo da će njegov pohod prema vrhu biti brz. Zato smo i odlučili ustupiti mu Mercedes Benz.

Njegove obaveze se vežu uz Instagram promociju i brending Auto Gašparića i Mercedesa na njegovoj sportskoj odjeći.

Babić je postao kultni miljenik brojnih fanova boksa, posebice onih u Velikoj Britaniji. Na Otoku je iznimno popularan, a Englezi obožavaju što nikada ne kalkulira u ringu i što je bistra uma i svakom u lice izgovori što ga ide. Srčan, borben, uspješan i iskren, to je njegova dobitna kombinacija s kojom ruši protivnike, a evo izaziva i marketinšku potporu.  Govori ono što mnogi žele reći, a ne usude, jer bi dobili otkaz i jer nemaju petlje. On nije "bezmudi", štoviše. Boks koji on nameće je drugačiji. Silovit je i razoran, a svaka njegova borba, svako njegovo sučeljavanje, baš kao i provokativne, nerijetko i drske izjave plijene iznimnu pažnju.

Babić ima izražen alter ego, a pseudonim "Divljak" govori sam za sebe. Koristi ime s hashtagom na Twitteru. Još je popularniji na Instagtramu i upravo tu se očekuje i njegov najveći doprinos promociji sponzora.

"Pa ja sam divljak, kazao je za medije Savage te dodao:  - Nerijetko se tako i osjećam. I u ringu i van njega Želim reći nešto zajebano. Nisam tako dobar na Twitteru, jer nisam na tome. Cijeli sam dan na Instagramu. Koristim (uslugu) da pokrijem svoje ime, jer kažem neke glupe svinj...,. kažem neke gluposti. Ali kad to pošaljem, nije me briga". 

Upravo je njegova rječitost formula za nestvaran uspjeh i kod medija, a posebice na Instagramu gdje jednako tako dominira. Ima za sada 58.234 pratitelja i na njega se "lijepi" sve više i više fanova. Daleko je on još od najrazvikanijeg i dojučerašnjeg svjetskog prvaka Anthony Oluwafemi Olaseni Joshuae, no zeza se kako on ipak vozi najbolje. Mercedes, a ne Rang Rover kao karizmatični Britanac.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.