3 Hrvata 3 stranke, od danas 1 stranka i 3 Hrvata, a pozvani i Krišto, DP, Most, Suverenisti, svi samo ne HDZ i Možemo

Zvučna kulisa bili su Zaprešić Boysi, Vice Vukov, Mate Mišo Kovač. Pred ispunjenom dvoranom ZG Velesajma Mislav Kolakušić pozvao je sve suvereniste na ujedinjenje, a Pravo i pravda bit će samo jedna stranka od jednakih u koaliciji koja će srušiti HDZ!

Mislav Kolakušić predstavio se u jednom sasvim drukčijem svjetlu. Nismo navikli od njega na takvu smirenost i staloženost. Biranim riječima govorio je o situaciji u koju nas je dovela ekipa na vlasti i predložio po njemu sigurnu matematičku formulu po kojoj će se HDZ zbrisati s trona.

Pozvao je prije svih, Karolinu Vidović Krišto, ali i Most, Domovinski pokret, Suvereniste, ali i sve one koji nisu globalisti da zajedno krenu na izbore.

3 Hrvata 3 stranke, od danas 1 stranka i 3 Hrvata, a pozvani i Krišto, DP, Most, Suverenisti, svi samo ne HDZ i Možemo Marko Prpić Pixsell
16. 3. 2024

Zalažu se za antiglobalističke teme, suverenitet i pravdu. Mijenjali bi sve zakone, smanjili korupciju, ojačali granicu. Liste još nemaju kao ni svi drugo, ali žele ih sastaviti sa svim strankama koje nisu HDZ i Možemo. Kako su otkrili, na ovaj dan spremali su se godinama tako da nije nikakvo čudo što su tako snažno odgovorili na rukavicu bačenu im od Milanovića i Plenkovića. Očito su se u miru spremali jedno dulje vrijeme, jer ovaj skup na Zagrebačkom velesajmu izgledao je uvjerljivo i ono što je najbitnije, sad će odista trebati biti baja da ih se ne stavi u krug TOP 7 stranaka na hrvatskoj politilčkoj sceni. Bit će zanimljivo kako će ih anketari pozicionirati, jer ovako što mogu u Hrvatskoj napraviti trenutno još jedino HDZ, Domovinski pokret, te eventualno SDP i Možemo.

Rukavicu koja im je bačena u stranci Pravo i pravda iskoristili su na najboljim mogući način. S njima valja računati. Uvjerljivi su, a titraju posebice patriotima, ljudima koji brinu o svom domu, obitelji, selu, grdau naselju, državi... To je za njih fokus koji će pokušati pratiti u daljnjem radu.

Stoga nije bilo nimalo neobična zvučna i scenografska kulisa koja je pratila ovaj događaj koji je uvelike nalikovao na one najrodoljubnije. Puštala se ponajvše glazba Zaprešić Boysa, no organizatori nisu mogli odoljeti ni Vici Vukovu, hrvatskoj himni, baš kao ni Mati Miši Kovaču. Kad se zvučnicima oglasio legendarni Šibenčanin i njegova pjesma: "Poljubi zemlju po kojoj hodaš" dosegnut je bio svojevrsni klimaks.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.