Žene vole snažno, moćno i lijepo, njih 50 s 5 kontinenata odabralo svjetski automobil godine i proglasile su ga najboljim za Dan žena

Novi Land Rover Defender proglašen je pobjednikom Svjetskog ženskog automobila godine 2021. i najboljim srednjim SUV-om 2021. godine. Defender nudi nevjerojatan izbor, uključujući dizajne karoserije od 90 i 110, komercijalne modele Hard Top i pogonske sklopove, od učinkovitog plug-in hibrida do novog V8. Defender je od lansiranja osvojio više od 50 međunarodnih nagrada, a za Land Roverima vlada neviđena potražnja, posebice za modelima 110 i 90. Marta García, izvršna predsjednica Svjetskog automobila godine za žene rekla je: „Legenda je ažurirana. Land Rover Defender više nije samo SUV za prelazak Amazone ili odlazak u pustinju. Njegova najnovija izvedba poziva vas da putujete cestom u istoj udobnosti kao i luksuzni salon.

Žene vole snažno, moćno i lijepo, njih 50 s 5 kontinenata odabralo svjetski automobil godine i proglasile su ga najboljim za Dan žena Land Rover/Press
11. 3. 2021

Land Rover Defender proglašen je pobjednikom ženskog svjetskog automobila godine 2021. Land Rover je po prvi put osvojio glavnu nagradu.
Nagrada za svjetski automobil godine za žene (WWCOTY) jedina je nagrada za automobile na svijetu sa žirijem koji čine isključivo žene. 50 novinarki iz 38 zemalja s pet kontinenata prepoznalo je najbolje nove dostupne modele. New Defender proglašen je najboljim srednjim SUV-om 2021. na dodjeli nagrada prije nego što je dodijeljen - kako bi se poklopio s Međunarodnim danom žena - naslovom WWCOTY.
Nick Collins, izvršni direktor, Programi za vozila, Jaguar Land Rover rekao je: „Ovo je ogromna čast za cijeli tim i nagrada za naporan rad u stvaranju tako sposobnog vozila. Defender je već osvojio više od 50 međunarodnih nagrada, što nam govori da je naša izvorna vizija Defendera 21. stoljeća bila ispravna. Novi Defender kombinira nepogrešivu siluetu i vrhunsku tehnologiju u dizajnu koji poštuje njegovo nasljeđe i pruža autentične Land Rover sposobnosti. Rezultat je obitelj 4x4 vozila koja ispunjava ime Defender s trajnim komercijalnim izvedenicama, učinkovitim plug-in hibridnim pogonskim sklopom i našim moćnim novim Defenderom V8. "
Njegova najnovija reinvencija poziva vas da putujete cestom u istoj udobnosti kao i luksuzni salon. Iz tog su razloga, zbog svoje tehnologije i udobnosti, izabrani za najbolji automobil godine na Svjetskom ženskom automobilu godine. "
Ogoljena osobnost originalnog Defendera prihvaćena je iznutra, s naglaskom na jednostavnosti i praktičnosti. Defender 110 nudi pet, šest ili 5 + 2 konfiguracija sjedala, dok je 90 sposoban primiti šest putnika u vozilu duljine kompaktnog obiteljskog hatchbacka.
Braniteljeva širina sposobnosti podiže prag za terensku neravninu i udobnost na cesti. Poduprti snažnom aluminijskom platformom D7x tvrtke Land Rover - najčvršćom ikad karoserijom marke ikada - napredne tehnologije za sve terene i vrhunski pogonski sklopovi pružaju nezaustavljive mogućnosti. Pažljivo izbrušeno rukovanje donosi nagrađujući pogon i prvoklasnu udobnost na velike udaljenosti na svim terenima, a stručnjaci iz Euro NCAP-a dodijelili su Defenderu maksimalnu sigurnost od pet zvjezdica.

Izbor naprednih benzinskih i čistijih dizelskih motora Ingenium osigurava Defenderu snagu, kontrolu i učinkovitost u bilo kojem okruženju, dok plug-in hibridno električno vozilo (PHEV) omogućuje tihi napredak samo do EV-a do 27 milja *. Uz to, snažni benzinski V8 s nadopunom nove razine performansi i angažman vozača obitelji Defender.
Najsuvremenija tehnologija osigurava da Defender omogućuje povezivanje 21. stoljeća. Njegova sljedeća generacija Arhitektura električnih vozila (EVA2) djeluje zajedno sa softverom Over Air (SOTA) kako bi osigurala da je Defender uvijek povezan i uvijek u toku. Intuitivna info-zabava Pivi Pro ima jednostavnu strukturu izbornika i omogućuje pristup najčešće korištenim funkcijama izravno s početnog zaslona, ​​dok lako prilagodljivi izgledi zahtijevaju 50 posto manje unosa nego prije.
Obitelj Defender sada obuhvaća Defender 90 i Defender 110, kao i komercijalne verzije 90 i 110 Hard Top, dok novi Defender V8 od 525 KS kombinira karakteristične Land Roverove mogućnosti s nevjerojatnim performansama i prilagođenim postavkama šasije za pojačan angažman vozača.
Od svog lansiranja, Defender je osvojio više od 50 globalnih priznanja, uključujući automobil godine Top Top Gear 2020, SUV godine Motortrend 2021 i Best SUV 2020 Autocar.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.