Sve u znaku Stevea McQueena - Ford Mustang Bullitt 5,0 V8 motor s 464 KS - nagrada za 50. rođendan

Novi Ford Mustang Bullitt na ovogodišnjem Ženevskom sajmu automobila slavi 50. obljetnicu poznatoga filma “Bullitt“ i jedan je od najvećih hitova na štandu američke kompanije

Sve u znaku Stevea McQueena - Ford Mustang Bullitt 5,0 V8 motor s 464 KS - nagrada za 50. rođendan ford
6. 3. 2018

Novi Ford Mustang Bullitt na ovogodišnjem Ženevskom sajmu automobila slavi 50. obljetnicu poznatoga filma “Bullitt“.  Dostupan je u Shadow Black ili klasičnoj Dark Highland Green boji, dolazi s ugrađenim 5,0-litrenim motorom V8 s 464 KS uz 526 Nm okretnog momenta. Proizvodnja za europsko tržište započinje u lipnju. Posebno izdanje novoga Forda Mustanga Bullitta predstavljeno je u Ženevi povodom 50. obljetnice legendarnoga filma “Bullitt” iz 1968. godine, u kojem spektakularna potjera zelenim Mustangom GT 390 traje gotovo deset minuta, a za volanom je Steve McQueen u ulozi detektiva Franka Bullitta.
Ima suptilno kromirane detalje oko stakala i prednje rešetke, Fordov poluaktivni ovjes MagneRide, 19-inčne aluminijske kotače, kočnice Brembo™, mjenjač u stilu bijele biljarske kugle po uzoru na original, crni kožni ambijent sa zelenim naglascima te audiosustav Premium B&O PLAY.
Interijer obogaćuju Fordov 12-inčni LCD i sportska sjedala Recaro, a stil unutarnjeg ambijenta i središnje konzole te ploče s instrumentima je u skladu s eksternim izborom boje. Svaki Mustang Bullitt će imati individualno označene pločice umjesto tradicionalnoga Mustangova znaka na ploči s instrumentima sa suvozačeve strane.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.