Video: Kad se bivši čelnik Alfe Romea uhvati posla rezultat je posve drukčiji Seat, za Ženevu su spremne sportske Cupre

Luca de Meo, predsjednik Seata uhvatio je "vola za rogove" i u kratkom vremenu bljedunjave modele pretvorio je u rasne, a na video konferenciji posebno je istaknuo posve novi sportski CUPRA stil za već postojeće Atece,  Leone i Arone. Lansirao je zapravo posve novi brend

Video: Kad se bivši čelnik Alfe Romea uhvati posla rezultat je posve drukčiji Seat, za Ženevu su spremne sportske Cupre Seat Press
2. 3. 2018

Nekoliko dana prije otvaranja Geneva International Motor Show-a u Genevi, Luca de Meo, predsjednik Seata predstavio je na video konferenciji sportske izdanke španjolskog brenda te najavio najnovije Seate i u CUPRA izdanjima.

Najatraktivnijia je CUPRA Ateca. Jedinstveni model raspolaže s agregatom koji razvija 300 konjskih snaga, s pogonskim sustavom 4 Drive (4 x 4) i s posve novim DSG sedam stupanjskim automatskim mjenjačem. Jedan od vrhunaca CUPRA programa biti će i nova CUPRA e-Racer. Ovaj sportski automobil ima 300 kW čiste snage i 500 kW vršne snage. Osim toga, biti će i prvi stopostotni trkaći električni automobil u svijetu!

Jedna od zvijezda Ženeve biti će i Leon CUPRA R ST koji poput Atece posjeduje agregat što proizvodi 300 konjskih snaga a za to je zaslužan 2.0 TSI benzinac. I Leon CUPRA R ST ima pogon na 4 kotača i raspolaže s perfektnim DSG mijenjačem. Za razliku od njega peterovratni Leon FR ima agregat 1.5 TSI EVO, koji ispucava 150 konjskih snaga i koji je svojevrsna ulaznica za mlade u svijet nešto ozbiljnijih i sportski nastrojenih automobila. Važna je novost i Seatov Digital Cockpit. Digitalna kabina je “grozd” instrumenata dizajniran da djeluje kao interaktivni displej. Uz moderan i prilagodljiv dizajn i obilje funkcionalnosti, omogućuje vozaču da po svojim željama prilagodi i oblikuje sve moguće postavke.
Nova Seatova nadogradnja je i implementacija aplikacije Shazam. Ova inovativna aplikacija za prepoznavanje pjesama biti će dostupna u Seat vozilima od travnja.

Već drugu godinu zaredom, Seat je jedan od najbrže rastućih brendova u Europi. Nakon što su prošlu godinu završili s najboljim rezultatima prodaje u zadnjih 16 godina, prodaja Seata u siječnju nastavlja se vrtoglavim rastom od 20,4 posto. Po prvi put, CUPRA, poseban brend za ljude istančanog ukusa i sportski orjentiranih biti će prezentiran za široku javnost. Novi brend, koji će biti integriran u Seat, pravu će promociju imati početkom sljedećeg tjedna u Ženevi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.