Novi Audi RS7 pogoniti će 700 konja iz benzina i struje

Kao što je Audijev dizajner Marc Lichte izjavio za engleski ''Evo'', novi Audi RS7 Sportback očekuje se na cesti krajem sljedeće godine, a imat će dva motora koja koriste konvencionalni benzin i naprednu elektriku

Novi Audi RS7 pogoniti će 700 konja iz benzina i struje Audi
27. 9. 2017

Audi RS7 Sportback bit će osovljen na posve novu platformu Volkswagen grupe, naziva Concern. I dalje će biti dostupan sa snažnim benzinskim motorom izdašnih pluća. To će biti 4-litreni biturbo benzinski motor V8, koji će razviti moć 650 'konja' i već je ugrađen u Porsche Panameru Turbo i Bentley Continental GT. Djelovat će u kombinaciji s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem i pogonom na četiri kotača, a do 100 kilometara na sat moći će ubrzati za manje od četiri sekunde.

Osim konvencionalnog benzinskog motora, također će biti dostupan i hibridni pogonski sklop. Uz pomoć elektromotora očekuje se približno jednaka snaga kao i kod Porschea Panamere Turbo SE-Hybrid od 700 'konja'.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.