Ovo je bolno gledati! Snimka Range Rovera koji je 'lošim četkama obrađen' u lokalnoj autopraonici

Jeste li ikada čuli za ona upozorenja da loše krpe i četke mogu izgrebati lak?  Range Rover je pošteno izgreban.

Range Rover v avtopralnici Instagram
17. 11. 2023

Vlasnik Range Rovera na videu bio je sve samo ne zadovoljan nakon završetka procesa. Nije jasno odakle isječak koji je završio na Instagramu i TikToku, ali prilično je jasno da je rezultat bio sve samo ne zadovoljavajući.

Vlasnik Range Rovera očito je dovezao svog čeličnog konja u autopraonicu na rutinsko čišćenje, a umjesto da na kraju ponosno sjedi u čistom automobilu, mogao ga je odvesti ravno mehaničaru.

Proces je inače vrlo jednostavan. Obično vam daju mjesto na koje možete staviti vozilo i zatim ga staviti u stanje mirovanja. Naravno, ima smisla zatvoriti sve prozore i vrata i isključiti automatske brisače, a zatim svoje vozilo prepustiti četkama koje ga temeljito očiste.

@carwashfool Range Rover Gets Destroyed #questcarcareproducts #carwash #carwashtiktok #autowash #selfserve #selfservecarwash #carwashfails #carwashchallenge #truckwash #carwashing #dumb #stupid #ReadySetLift #stupid ♬ Ruff Ryders' Anthem - Re-Recorded - DMX

Međutim, dramatična snimka na internetu prikazuje crni Range Rover u automatiziranoj praonici automobila, a cijeli je proces bio sve samo ne glatki. Četke se pomiču po krovu vozila, dok se elektronička vrata prtljažnika otvaraju.

Četke se nastavljaju niz stražnji dio Rovera i dopiru do branika, prije nego što se vrate gore.

Pritom se uhvate ispod vrata prtljažnika, a sila ih samo podigne, pa padnu sa šarki. Uglavnom, četke Range Rovera otvorene su kao konzerva sardina.Sljedeći vlasnik Range Rovera vjerojatno će radije oprati svoj automobil ručno kod kuće.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.