Nissan Qashqai dobio 1.3-litrenog benzinca sa 140 i 160 KS

Nissan Qashqai prodaje se s potpuno novim 1,3-litrenim benzinskim motorom. Ovo je najnovije poglavlje priče o uspjehu Qashqaija, najprodavanijeg Europskog crossovera , koje će ovaj SUV učiniti još privlačnijim potrošačima

24. 10. 2018

Novi, visoko učinkoviti motor, koji je dostupan u izvedbama sa 140 KS i 160 KS, smanjuje potrošnju goriva i emisije CO2. Motor je razvijen u suradnji s Daimlerom korištenjem vještina i resursa Alijanse Renault-Nissan-Mitsubishi.

 
Motor će po prvi puta u Nissanovim automobilima biti iskorišten u Qashqaiju. Novi Qashqai dostupan je u inačicama sa šesterostupanjskim ručnim mjenjačem i potpuno novim sedmerostupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (DCT), obje izvedbe imaju prednji pogon. Po prvi put DCT mjenjač javlja se u Nissanovom serijskom modelu te pruža potrošačima sportsko i dinamično iskustvo, snažnije ubrzanje s mjesta i uglađeni prijenos snage.

· Qashqai – najprodavaniji crossover u Europi – prvi je Nissanov model s posve novim benzinskim motorom

· motor kapaciteta 1,3 litre koji će zamijeniti 1.2 i 1.6 litrene motore, dostupan je u izvedbama sa 140 KS i 160 KS

· donosi manje emisije CO2, nižu potrošnju goriva te postavlja novi standard voznih osobina modela Qashqai

· potpuno novi sedmerostupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT) po prvi puta u Nissanovom serijskom modelu

· nova pogonska jedinica razvijena je koristeći vještine i resurse Alijanse Renault-Nissan-Mitsubishi

· Cijena za 1.3 DIG 140KS Visia kreće od 159.990 kn

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.