Neobično: Kao grom iz vedra naba pri brzini od 110 km/h iPhone izazvao 'nesreću' na autocesti

Obično se nesreće zbog mobitela događaju zbog korištenja tijekom uporabe, američkom vozaču doletio je ravno s neba. Bila je to najskuplja verzija najnovijeg iPhonea, iPhone 13 Pro Max.
 

Neobično: Kao grom iz vedra naba pri brzini od 110 km/h iPhone izazvao  'nesreću' na autocesti assy/pixabay
5. 10. 2022

Svatko tko redovito vozi auto i ima dozvolu mogao bi ispričati koju zanimljivu anegdotu, ili ispričati nešto više o nekoj prometnoj nesreći koja mu se za to vrijeme dogodila. Možda su za to sami bili krivi, možda netko drugi, ali rijetko tko može 'nesreću' okriviti mobitel. I to ne u prenesenom smislu – da je do nesreće došlo zbog neovlaštenog korištenja mobitela tijekom vožnje – nego doslovno. Upravo se to dogodilo američkom vozaču, koji na Twitteru ima profil Stella Vitae. Vozeći se autocestom brzinom od 70 milja na sat (cca 110 kilometara na sat), uočio je ispred sebe predmet koji se odbio od tla i odletio ravno u branik njezine Tesle. Vozač je brzo zaustavio vozilo , a provjeravajući štetu na vozilu, primijetio je da je 'nepoznati leteći objekt' najnoviji iPhone 13 Pro Max, pametni telefon za koji valja izdvojiti najmanje 1300 eura.
 

Uređaj je doslovno utonuo u odbojnik vozila i napravio malu rupu u njemu, za što će biti potrebno barem malo kita i boje kako bi ponovno izgledao kao nov. No, vozač, koja pretpostavlja da je uređaj izletio s krova jednog od automobila ispred, neće ga moći pokriti potencijalnom zaradom od prodaje izgubljenog uređaja. Prema fotografijama, zadobio je mnogo teže ozljede i teško će ga sanirati.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.