VIDEO Najbolji trocilindarski motor na svijetu uz hibridni dodatak za novu kultnu Ford Pumu

Dizajnirana dinamično, s inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom. Ford Puma je iznimno izazovna i posebna. Dolazi s velikim izborom novih naprednih EcoBoost benzinskih hibridnih pogona koji pružaju izvanredne performanse uz zapanjujuće nisku potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od klasičnih, nehibridnih motora.  
Ford EcoBoost 1,0-litreni benzinski motor šest puta je nosio titulu Međunarodnog motora godine. Pumine hibridne verzije od 125 ili 155 KS nude beskompromisne performanse 1.0L Ecoboost od 125 KS stoji 159.990 kn, hibridni 10.000 kuna više,  a najskuplji je 1.0L Ecoboost mHEV 155 KS koji stoji 237.990 kn.

VIDEO Najbolji trocilindarski motor na svijetu uz hibridni dodatak za novu kultnu Ford Pumu Ford
23. 4. 2020

Tehnologija koja vožnju čini zabavnom
Ford Puma ima niz inovativnih funkcionalnosti koje su dizajnirane u svrhu poboljšanja zadovoljstva i samopouzdanja u vožnji. Riječ je o opcijskim načinima vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivnom paketu tehnologija za pomoć u vožnji, bilo da je riječ o ubrzanju, kočenju pa čak i upravljanju. Tu se ubrajaju fleksibilni tempomat, sustav za sprečavanje sudara i sustav zadržavanja vozne trake, a svi oni paze na put koji je pred vama i upozoravaju vas na potencijalne opasnosti.
Motori u korak s vremenom
Nova era čišćih hibridnih električnih vozila je ovdje, a Ford Puma je utjelovljenje novog Fordovog smjera. Pravo zadovoljstvo pruža ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih motora EcoBoost u novoj Pumi. Motori pružaju izvanredne performanse, uz iznimno učinkovitu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

Potpuna zaštita u automobilu i izvan njega
Od upozoravanja na potencijalne sudare do pametnih sustava koji vam pomažu u održavanju prijenosa snage na podlogu i stabilnosti: vaša sigurnost je naša briga. Zbog toga Ford Puma dolazi s pametnom pomoćnom tehnologijom dizajniranom za zaštitu vas, vaše obitelji i ostalih sudionika u prometu.
Pametno iskorišten prostor
Moderni život često zahtijeva vrlo fleksibilan pristup načinu na koji trošite prostor u vozilu. S najintenzivnijim teretnim prostorom u klasi, Ford Puma slijedi ovu liniju razmišljanja. Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled, kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću. Pruža svestranost na svakom koraku.

Vožnja koja mami osmijeh na lice
Uz niz inovativnih značajki, Ford Puma svaku vožnju pretvara u užitak. Izbori načina vožnje i Ford Co-Pilot360, zadivljujući skup pomoćnih tehnologija koje zajedno rade kako bi vam pomogle da ubrzate, kočite pa čak i upravljate svojom Pumom. Put ispred vas pomno nadziru aktivni tempomat, sustav pomoć u sprečavanju sudara i sustav za pomoć pri upravljanju u izbjegavanju prepreka koji upozorava na potencijalne opasnosti.
Vaš osobni asistent u vožnji
Ford Co-Pilot360 kombinira različite tehnologije koje nadopunjuju i čine vožnju još udobnijom i ugodnijom.  Aktivni tempomat automatski prilagođava brzinu putovanja u skladu s vozilom ispred vas. Sustav može čak prepoznati znakove ograničenja brzine i prilagoditi odabranu brzinu tempomata u skladu s propisima.

Lakše upravljanje volanom
Sustav za pomoć u upravljanju u slučaju nužde pomaže vam zaobići zaustavljena ili sporija vozila kako biste izbjegli sudare. Sustav otkriva sporija i nepomična vozila ispred vas uz pomoć radara i kamere i pruža pomoć u upravljanju u izbjegavanju vozila ako je u suprotnom opasnost od sudara. Tehnologija intervenira ako nema dovoljno mjesta da spriječite sudar kočenjem i sami poduzmete mjere izbjegavanjem sudara.

Personalizirajte svoje iskustvo vožnje. Različiti načini vožnje, mijenjaju odzivnost Puminih papučica za ubrzanje, upravljanje i ravnomjerno prebacivanje. Na raspolaganju vam je pet različitih načina vožnje: Normal, ECO, Sport, Slippery (sklizak) i Trail. Istodobno se prikaz ključnih podataka mijenja kroz 12,3-inčni digitalni instrument koji koristi različite teme boja za svaki odabrani način vožnje.

Udobnost nikad nije bila tako privlačna
Ford Puma impresionira ne samo svojim izvanrednim izgledom, već i savršenstvom. Kabinu Ford Pume krasi elegantni dizajn i kožna presvlaka. Prednja sjedala dolaze s lumbalnom potporom i funkcijom masaže za još veću udobnost. Sjajni ukrasni element osigurava još uglađeniji stil. Istovremeno, skup sofisticiranih značajki i inovativnih tehnologija pruža vam potpunu kontrolu. Od 12,3-inčne digitalne instrumentne ploče i 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir do mnogih dodatnih usluga i opcija koje nudi SYNC 3 infotainment sustav - svaki je element dizajniran kako bi vašu vožnju učinio što lakšom i ugodnijom.

Vaša omiljena glazba u top ozvučenju                
Bez obzira na vaš glazbeni ukus, zaslužujete iznimnu kvalitetu zvuka u automobilu. Uz vrhunski B&Q PLAY audio sustav u novoj Ford Pumi ćete u svakoj vožnji imati osjećaj kao da ste na koncertu svog najdražeg izvođača. Visokokvalitetni audio sustav B&O PLAY, snage 575 W uz 10 zvučnika te woofer i subwoofer, posebno je osmišljen, razvijen i prilagođen za Ford Pumu. Pojačajte zvuk za vrijeme vožnje i uživajte
u najdražim pjesmama i izvođačima.

Puma je dostupna s panoramskim krovom cijele duljine koji u potpunosti zamjenjuje metalni krov. Zahvaljujući prirodnoj svjetlosti koja prodire kroz staklo, unutrašnjost izgleda još svjetlije i prostranije. Prednju polovicu krova možete podići ili u potpunosti uvući električnom energijom, a tenda u punoj duljini vam stvara hladovinu čak i kada je panoramski krov otvoren i samo želite svježi zrak.

Puma koristeći Fordovu EcoBoost Hybrid 48-voltnu tehnologiju. Blagi hibridni elektrificirani pogonski sklop neprimjetno integrira pomoć u električnom momentu s tri-cilindričnim 1,0-litarskim EcoBoost benzinskim motorom s niskim trenjem i isporučuje do 155 KS.

Nova Ford Puma u Hrvatskoj po cijeni od 159,990 kn - Dizajnirana dinamično, s inovativnim interijerom, robusnim SUV izgledom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom. Ford Puma je iznimno izazovna i posebna. Dolazi s velikim izborom novih naprednih EcoBoost benzinskih hibridnih pogona koji pružaju izvanredne performanse uz zapanjujuće nisku potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od klasičnih, nehibridnih motora. Ford EcoBoost 1,0-litreni benzinski motor šest puta je nosio titulu Međunarodnog motora godine. Pumine hibridne verzije od 125 ili 155 KS nude beskompromisne performanse 1.0L Ecoboost od 125 KS stoji 159.990 kn, hibridni 10.000 kuna više, a najskuplji je 1.0L Ecoboost mHEV 155 KS koji stoji 237.990 kn.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.