Honda CR-V, Mercedes-Benz G-klase i Seat Tarraco uvjerljivo osvojili pet Euro NCAP zvjezdica

Prema najnovijem izvještaju Euro NCAP testova sigurnosti na svim područjima briljirali su Honda CR-V, Mercedes-Benz G-klase i Seat Tarraco

26. 3. 2019

Sva tri modela spadaju u Euro NCAP klasu Large Off-Road, premda su Honda CR-V i Seat Tarraco klasični SUV predstavnici, a Mercedes-Benz G-klase raspolaže izvrsnom lepezom terenskih mogućnosti. No, što se tiče rezultata Euro NCAP testa, on je dokazao kako su sva tri modela iznimno sigurna.

Honda CR-V osvojila je 93 posto bodova za sigurnost odraslih putnika, 83 posto za sigurnost djece, 70 posto za sigurnost pješaka i 76 posto za sustave aktivne i pasivne sigurnosti.

Mercedes-Benz G-klase osvojio je 90 posto bodova za sigurnost odraslih putnika, 83 posto za sigurnost djece, 78 posto za sigurnost pješaka i 72 posto za sustave aktivne i pasivne sigurnosti.

Seat Tarraco osvojio je 97 posto bodova za sigurnost odraslih putnika, 84 posto za sigurnost djece, 79 posto za sigurnost pješaka i 79 posto za sustave aktivne i pasivne sigurnosti.

www.autopress.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.