Ne smijete odrasti, govori duhoviti oglas za BMW M3 - čak ako ste i odgovoran i savjestan tata

Tko se igrao ne bi. Igračke su sve, za velike i male. Oni nešto stariji dakako se najradije igraju automobilima. Čudno? Nimalo! A što nam je drugo preostalo. I BMW Serije M dozvoljava da se otac simpatično našali na račun svojega sina. Uživajte

Ne smijete odrasti, govori duhoviti oglas za BMW M3 - čak ako ste i odgovoran i savjestan tata BMW
13. 6. 2017

Kad se odrasli igraju svojim automobilima to zapravo ne mora neminovno značiti paljenje guma i bjesomučno uništavanje kočnica, trošenje goriva... Lako se izvaditi na tešku nogu. Kao ono - malo sam stisnuo jače pa sam pneumaticima zacvilio. Ok, teško će vam to stalno upaliti kod supruge, ali povremeno se možete vaditi na tu fintu. Tko bi izdržao a da ne pikne malo po gasu takve zvjerčice iz štale M. U novome video oglasu za BMW Serije M, baš onih bolida koje dizajnira naš Domagoj Đukec, takvo što tata s vremena na vrijeme zna priuštiti svome sinu. Naravno, to nailazi na djetetovu podršku, a zaraza se sasvim sigurno širi.  - Istina, zar ne, stari!?

Bavarski proizvođač kao da je želio istaknuti - nezrelost, a i nevinost. Previše nezreo? Previše odvažno? Previše divlje? Previše? Tom rječju u BMW-u M promoviraju novu liniju svojih BMW automobila Serije M, što uključuje unaprijeđene i uljepšane verzije 2, 3, 4, 5 i 6, kao i  X5 M i X6 M. 

Tagovi: bmw m3

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.