PITAMO Sviđa Vam se ili ne novi BMW M3 / M4 kojeg je dizajnirao naš Domagoj Đukec?

Što mislite o dizajnu novih BMW modela M3 i M4? Anketa u kojoj pitamo je li izgled novog BMW M3 / BMW M4 senzacionalno dobar ili je totalni promašaj? Ili nemate mišljenje.

Hrabrije i moćnije čak i od čuvenog Christopher Edward Banglea, čuvenog "krojača lima", ekstravagantnog štoviše. Drznuo je suštinski 2003. izmijeniti Peticu i to bez obzira što se u svetinju baš i nije smjelo dirati previše. Dizjanirao je on i Z3 za 007 i Pierca Brosnana i sve ono što valja i diči se moćnim "bubrezima". BMW 5-Series E60 od prije 17 godina bio je ne samo "Chris Bangle’s Finest", već i nakon prvih godina žestokih kritika i "BMW Finest Ever". Sve do jučer kad su se pojavila dva M modela, M3 i M4. Napokon se netko usudio "razdrmati" ikonu. Hvala Adrian van Hooydonku što je pustio Domagoja Đukeca da se razmaše. Ponosan na prijatelja koji je kraj svega veličanstvenog što je napravio u Citroenu i BMW-u, crtao i pisao i za naše/moje novine

PITAMO Sviđa Vam se ili ne novi BMW M3 / M4 kojeg je dizajnirao naš Domagoj Đukec? BMW PRESS
25. 9. 2020

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.