33 kn dnevno dovoljno je za kupovinu Ford Fieste - najbolja ponuda ikada, bez učešća, bez kamata

 Nova Ford Fiesta već od 991 kunu mjesečno, bez učešća, bez troškova
obrade, uz 5 godina jamstva

33 kn dnevno dovoljno je za kupovinu Ford Fieste - najbolja ponuda ikada, bez učešća, bez kamata Ford promo
24. 9. 2018

Ford je u suradnji s OTP Leasingom pripremio najbolju ponudu ikad. Od sredine rujna možete kupiti novu Ford Fiestu s nekoliko razina opreme uz povoljnije uvjete financiranja putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade.
Ono što ponudu čini posebnom na tržištu je sljedeće:
- Mjesečna rata je fiksna u eurima kroz cijeli period leasing-a (60 mjeseci)
- Učešće je 0%
- Nema troškova obrade
Dodatna mogućnost je da kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna od dodatnih opcija je otkup vozila po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih Ford distributera. Navedeni uvjeti se odnose na 15 000 kilometara godišnje odnosno 75. 000 kilometara kroz 5 godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.
Novu Fiestu u Mood ponudi od 991 kunu mjesečno i Mood+ ponudi od 1.047 kuna mjesečno čini nemetalik verzija s pet vrata uz efikasne i iznimno štedljive motore snage od 70 do 100 KS. Potpuno nova Fiesta u najvišoj razini paketa opreme, nudi se u Groove ponudi od 1123 kune mjesečno te u Lounge ponudi od 1439 kn mjesečno uz metalik verziju s pet vrata i motore snage od 85 do 100 KS. Nova Fiesta dolazi uz više puta nagrađivane EcoBoost motore koje karakterizira iznimno mala potrošnja goriva i nudi najsofisticiraniji raspon tehnologija pomoći vozaču i mogućnosti povezivanja dok elegantan eksterijer i ergonomski interijer nove Fieste nude višestruke mogućnosti personalizacije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.