2x VIDEO zaokret od 180 stupnjava u kompaniji koja je prva 1934. uvela 4x4, koja je osvojila 5 WRC i 12 Dakar titula

MITSUBISHI ECLIPSE: SLIKE + VIDEO sve o kompaktnom SUV-u koji donosi kupeovske linije, koje su sve prisutnije i među robusnim kompaktnim SUV-ovima. Mitsubishi je nakon dugo vremena napustio konvencinonalno i konzervativno. Kada je 2011. Range Rover predstavio Evoque bila je to revolucija, danas se većina trudi raditi isto.

25. 6. 2017

Jedan je Mitsubishi postojao do ljeta 2017., a sad je to sasvim druga priča. Kada je početkom godine na čelo kompanije došao Carlos Ghson bilo je jasno da Japanci iz pete po veličin automobilske kompanije u Zemlji izlazećeg sunca neće mirno spavati. Jedan od najvećih živih menadžera, znalac koji je početkom stoljeća izvukao Nissan iz teške krize, a potom ga ujedinio s Renaultom, u Ženevi je skinuo platno s Eclipsa, kompaktnog kupe SUV-a. On slijedi linije sve prisutnijih kupe oblika u ovoj klasi, istih koje je 2011. kao pionir iscrtao Range Rover Evoqueom, a potom i Toyota C-HR-om.

 

Kupe linije sve su prisutnije i među robusnim kompaktnim SUV-ovima, a Mitsubishi je nakon dugo vremena napustio konvencinonalno i konzervativno. Kada je 2011. Range Rover predstavio Evoque bila je to revolucija, danas se većina trudi raditi isto.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.