Rock legenda David Byrne stiže na INmusic!

Na najpoznatijem hrvatskom glazbenom festivalu nastupit će jedan od najznačajnijih suvremenih umjetnika i glazbenih ikona – David Bryne!

Rock legenda David Byrne stiže na INmusic! INmusic festival/Facebook
20. 11. 2017

Nakon najavljenih Queens Of The Stone Age i Skunk Ananside, Bryne je još jedno veliko ime INmusic festivala koji će se održati od 25. do 27. lipnja na Jarunu. David Byrne je kreativna sila Talking Headsa, dobitnik Oscara, Grammya i Golden Globea. Njegovo stvaralaštvo s Talking Headsima već je svima poznato i možemo zaključiti kako je riječ o pioniru new wave glazbe te svestranom umjetniku.

Nakon njihovog razlaza, Byrne je i dalje nastavio stvarati, u narednim desetljećima pokrenuo je vlastitu izdavačku kuću koja je posebnu pažnju poklanjala glazbi svijeta, izdao je deset samostalnih albuma, od kojih su dva u suradnji s Brianom Enom. Dosad je napisao devet knjiga beletristike i publicistike te je režirao, pisao glazbu i sudjelovao u nastanku niza koncertnih filmova.

Inspiraciju nalazi u japanskome kabuki kazalištu te zbog toga pridaje posebnu pažnju scenskom nastupu kakav je zadržao i do danas. Stoga, jednako originalan i zanimljiv nastup možemo očekivati i na INmusicu.

Trodnevne ulaznice dostupne su putem službenoga festivalskog webshopa po cijeni 349 kuna kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni 250 kuna. U prodaji je i ograničen broj INmusic blagdanskih paketa po 399 kuna, putem službenoga festivalskog webshopa i u Dirty Old Shopu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.