Otvorena izložba "Očistimo Hrvatsku od auto-olupina powered by Renault"!

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na izložbu „Očistimo Hrvatsku od auto-olupina powered by Renault“, uz potporu Zagrebačke županije, koja danas otvara vrata u Preradovićevoj 42 u Zagrebu

Otvorena izložba "Očistimo Hrvatsku od auto-olupina powered by Renault"! Romeo Ibrišević
14. 2. 2018

Fotograf Romeo Ibrišević, u suradnji s tvrtkom Renault Nissan Hrvatska, prije četrnaest godina započeo je akciju "Očistimo Hrvatsku od auto-olupina". Nakana je bila osvijestiti građane o važnosti očuvanja prirode i okoliša kao temeljnih vrijednosti života pojedinca i društva. Uz pomoć mnogih zaljubljenika u prirodu, tijekom akcije prošao je više od 200.000 kilometara uklonivši više od 15.000 automobilskih olupina iz nacionalnih parkova i parkova prirode, u što se možete uvjeriti u videoprikazu.

Na izložbi će biti predstavljena djela umjetnika čiji su rad nadahnuli akcija i fotografije Romea Ibriševića, a koji žive i rade u Zagrebačkoj županiji - Korana Gajski Filipović, Svjetlan Junaković, Milan Trenc, Jugan Splivalo, Dalibor Jelavić,Vatroslav Kuliš, Miljenko Bengez, Romeo Magaš, Milan Komljenović, Izvor Oreb, Silva Krajačić, Emilija Karlavaris i Bachrach & Krištofić.
Pozivamo vas da svojom nazočnošću uvečate otvorenje izložbe u četvrtak, 15. veljače, u 11 sati u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije u Preradovićevoj 42 u Zagrebu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.