MARIO PAVLIĆ MAC Klinac s Ribnjaka šuljao se scenom pa ostvario dječački ''San''

Kad u moru svakojakih pjevača čujete njegov glas, zapitate se gdje je bio dosad. No, nakon godina gažiranja, Mario Pavlić napokon se odlučio baciti u solističke vode.

7. 9. 2017

Mario Pavlić Mac već dugo se šulja hrvatskom glazbenom scenom. Rođenjem 1988. u Zagrebu i odrastanjem u glazbeno bogatom okruženju Markuševca bio je od najranijih dana izložen glazbi, što je uvelike utjecalo na njegov razvoj kao muzičara, ali i čovjeka.

Već 1993. godine priključio se Klincima s Ribnjaka, pod vodstvom Nensi Atanasov Premelč, s kojima je potom nastupao diljem Hrvatske te surađivao s mnogim poznatim glazbenicima, od kojih je mnogo naučio. Godine 2013. sa svojim prijateljima osnovao je bend Vince&Jules, s kojim je svirao u svim važnim zagrebačkim klubovima kao što su Sax!, Mr. Q, Bulldog, Pivana, Žabac..., paralelno studirajući sociologiju na Filozofskome fakultetu u Zagrebu. Sada je na 5. godini.

Nakon dužega razdoblja "gaža" Mario se odlučio okrenuti solističkim vodama te je nedavno, pod okriljem kuće GazdeArt d.o.o., "izbacio" svoj prvi singl “San” sniman u Studiju Šišmiš, kod Zorana Švigira Švigija, a spot je režirao Tomislav Jagar.

Prvu promociju pjesme imao je ni više ni manje nego u popularnoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, na što je izrazito ponosan.

– Reakcije su odlične i stvarno se nisam nadao da ću doživjeti toliko lijepih riječi podrške. A počelo je skromno, sve "instrumente" snimili su članovi moga benda Vince&Jules i uvelike su mi pomogli u tome, pogotovo Ivan Končić koji mi je kao diplomirani kompozitor pomogao u vezi s nekim aranžmanskim zavrzlamama, u koje sam se uvalio. U suštini svojom glazbom želim raditi ono što volim, biti zadovoljan svojim radom i pokušati živjeti od toga. Autorsku stranu shvaćam kao nekakav ispušni ventil u kojemu dajem najiskrenijega sebe na pladnju te mi to uvelike pomaže radi trenutnoga balansa u životu. Umjetnost je jako bitna za mene i želim ju udisati punim plućima – kaže Mario Pavlić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.