DARUJEMO "Tajkunovu kći", napeti roman o hrvatskim bogatašima i njihovim smicalicama, ljubavnim avanturama, velikim prevarama... onima koji točno odgovore na naše pitanje

Lako možete osvojiti jedan od 10 najboljih hrvatskih romana 2019. objavljen 2019.! Najbržim čitateljima koji točno odgovore na jednostavno pitanje osigurali smo pet primjeraka, a odgovoriti morate točno i što brže: - Tko je autor ljubavno poduzetničkog krimića koji progovara o tajkunskom kapitalizmu koji je obilježio naših posljednjih 30 godina.

A) Marija Jurić Zagorka

B) Agatha Christie

C) Dragana R. Tafra

Svoje odgovore možete slati na info@startnews.hr

DARUJEMO "Tajkunovu kći", napeti roman o hrvatskim bogatašima i njihovim smicalicama, ljubavnim avanturama, velikim prevarama... onima koji točno odgovore na naše pitanje Igor Stažić
31. 12. 2019

Može li se nakon Lex Agrokora reći, sve je isto samo što Njega nema? Pitanje je to koje se samo po sebi nameće kad pročitate i posljednju od 334 stranica napetog romana za kojeg autorica i urednica tvrde da je ljubavni. Pokušavaju nam ukazati kako je tu riječ prije svega o fiktivnoj priči inspiriranoj okolinom u kojoj je svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima slučajna. Dragana R. Tafra, vrsna je novinarka i ekonomska analitičarka koja je iz prve ruke i u direktnim kontaktima s onima koji drmaju društvom imala prigodu upoznati lijepe, ali i ružne strane hrvatskog gospodarstva. Istog onog kojeg je iznjedrila "brž-bolja" privatizacija. Pribojavali smo se kako će tekst biti pun faktografskih podataka, ekonomskih analiza i šturih bilanci, jer Dragana je novinarka i to specijalizirana za privredu. Kad ono? U novom broju Starta, koji je na svim kioscima, ekskluzivno možete pročitati tri uvodna poglavlja. Svidi li Vam se obavezno se odazovite na natječaj, no ako ne budete dovoljno brzi i točni nećete požaliti ni da je kupite u knjižarama ili posudite u knjižnicama. To je štivo koje naprosto morate pročitati i koje se "guta u dahu".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.