Nakon punog desetljeća Forbes je ponovo u Hrvatskoj, za sada samo u digitalnom obliku

Od danas na portalu Forbes Hrvatska možete pratiti najnovije informacije o poslovanju, inovacijama i poduzetništvu iz svoje domovine, regije i cijelog svijeta.

Nakon punog desetljeća Forbes je ponovo u Hrvatskoj, za sada samo u digitalnom obliku Uredništvo
14. 11. 2023

S više od 105 godina povijesti, to jest Forbes   vodeći medij u svjetskim razmjerima kada je riječ o poslovnim i gospodarskim vijestima, no sada je dostupan i na hrvatskom jeziku. Digitalno izdanje je medij u svjetskim razmjerima kada su u pitanju poslovne i gospodarske vijesti, no sada je dostupno i na slovenskom jeziku. Digitalno izdanje Forbesa pokrivat će širok raspon tema uključujući poslovne vijesti, analizu tržišta, intervjue s vodećima u industriji, poduzetnicima i stručnjacima. Čitateljima će predstaviti i globalno popularnu Forbesovu ljestvicu Forbes je etablirani medijski brend čija je misija poticati sustavne promjene u poslovanju, kulturi i društvu kroz priče uspješnih pojedinaca, poduzetnika i inovatora. Riječ je o brendu koji inspirira, educira i potiče na djelovanje.

“Oduševljeni smo što je naš partner United Media lansirao Forbesova izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini,” rekao je Peter Hung, predsjednik Forbesa za licencirana izdanja. "Pokretanje ovih novih globalnih izdanja u Adria regiji pokazuje nepokolebljivu predanost Forbesa zagovaranju globalnog poduzetništva i jačanju naše prisutnosti diljem Europe."

"Izuzetno smo ponosni na ovo partnerstvo s Forbesom i uzbuđeni zbog lansiranja pet licenciranih izdanja. U poslovnom svijetu pristup relevantnim, točnim informacijama i analizama ključan je za donošenje dobrih poslovnih odluka. Forbes je brend s dugom poviješću i je također sinonim za pouzdanost, predanost, ali i za prestiž.Riječ je o brendu koji inspirira.Stoga nam je veliko zadovoljstvo što smo u prilici da korisnicima u regiji predstavimo nove online portale koji će im donijeti ekskluzivne uvide i informacije o lokalne i globalne poslovne prilike", naglasila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Media.

Pridružite se Forbes zajednici u Hrvatskoj jer uz digitalno izdanje Forbesa  posao i uspjeh su vam na dlanu. Pratite ih i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Linkedin in X.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.